Starity

Gondok vannak Zendaya és az Eufória készítője között?

2024. július 24. 09:09   |   Szerző: SzilviD

Zendayának és az Eufória rendezőjének Sam Levinsonnak állítólag problémái vannak.

hirdetés

A legújabb hírek szerint az együttműködés nem zökkenőmentes Zendaya és az Eufória alkotója, Sam Levinson között. 

A THR szerint Zendaya és Levinson egykor közel álltak egymáshoz, és „gyakran lógott a rendező házában”. Azonban a beszámolók szerint a színésznő már nem igényli annyira ezt a barátságot, amiért a férfi elkezdett „neheztelni” rá. Egy forrás szerint régebben sűrűn találkoztak, és inspiráló rendezőnek találta Levinsont. 

Miközben azonban az Eufória harmadik évadának munkálatai folytak, Levinson egy másik HBO-sorozaton is dolgozott, a The Idolon, melynek főszereplői The Weeknd és Lily Rose Depp voltak. „Levinson végül a vártnál sokkal több időt töltött a The Idollal”, és „Zendaya frusztrációja egyre nőtt”.

Úgy tűnik, hogy Zendayának nagyon nem tetszett az Eufória késése, és még egy találkozót is tartott az HBO vezetőivel, hogy kiderítse, „miért engedte meg a csatorna, hogy Levinson egy másik sorozat felé fordítsa a figyelmét”, miközben az Eufória várakozott. Amikor megjelent a Rolling Stone cikke, amely a rendező mérgező viselkedésére hívta fel a figyelmet a The Idol forgatásán, Zendaya érintettnek érezte magát, annak ellenére, hogy semmi köze a sorozathoz.

Az ő imázsa makulátlan, de a rajongók Sam ellen fordultak

- mondta egy Zendayával dolgozó vezető. 

Egy másik találkozóra is sor került Zendaya, Levinson és az HBO néhány vezetője között, de egy forrás megosztotta: „nem tudták helyrehozni a dolgot”.

via Just Jared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek