Starity

Blake Lively a világ legboldogabb embere lett: találkozhatott a kedvenceivel

2024. július 25. 15:03   |   Szerző: Four

A Deadpool & Rozsomák premierjén végre találkozott azokkal a sztárokkal, akiket 10 éves kora óta imádott.

hirdetés
Blake Lively a világ legboldogabb embere lett: találkozhatott a kedvenceivel
Fotó: hu.depositphotos.com

Ryan Reynolds a világ egyik legboldogabb emberévé tette feleségét, Blake Livelyt, aki a Deadpool & Rozsomák premierjén végre találkozhatott gyerekkori kedvenc együttesével, az *NSYNC-kel. 

A színésznő mellett ott volt a New York-i premieren JC Chasez, Lance Bass, Chris Kirkpatrick és Joey Fatone is, akik nagy örömmel pózoltak Lively-val a közös fotóikon. (Az együttes tagja Justin Timberlake is, de ő nem volt ott a premieren, mert jelenleg turnézik.)

A 36 éves Blake maga is megosztotta Bass képeit Instagramon, és nem győzte hangsúlyozni, mennyire feldobták az estéjét a tagok: 

Soha senki nem fogja megtudni, mennyit jelentett nekem ez a pillanat. Soha. Senki. Ez nem a valóság. És az arcom tisztában van vele. Én vagyok a legboldogabb emberi lény. 

- írta, majd férjének is külön megköszönte, hogy ő "a legromantikusabb ember a földön, aki valóra váltotta az összes álmát előző este a Deadpool & Rozsomákkal."

A 10 éves énem és a 36 éves énem is egyaránt könnyekig meghatódott. 

- tette hozzá a színésznő, aki az este során kézenfogva pózolt egyik legjobb barátnőjével, Gigi Hadiddal: ő Deadpoolnak, Gigi pedig Rozsomáknak öltözött. 

via People

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek