Starity

Hackerek áldozata lett Sydney Sweeney

2024. július 24. 17:05   |   Szerző: SzilviD

Sydney Sweeney telefonszámát ugyanazon a napon eltérítették, amikor valaki feltörte az X-fiókját július elején.

hirdetés

Sydney Sweeney egy hackertámadás áldozata lett. A hírek szerint a színésznő telefonszámát július elején lopták el, ekkor törte fel valaki az X-fiókját is.

A szóban forgó hacker valószínűleg „SIM-cserét használt, ilyenkor a hackerek ellopják a célpont telefonszámát, és a szöveges üzeneteket és telefonhívásokat egy olyan készülékre irányítják át, amelyet a támadók irányítanak” - magyarázta a 404 Media nevű weboldal. Ha ez történik valakivel, a hacker megváltoztathatja az összes jelszavát.

A Verizon távközlési vállalat nem volt hajlandó megerősíteni vagy cáfolni, hogy Sweeney-t valóban hackertámadás érte-e, de a vállalat szóvivője kijelentette:

A Verizon nagyon komolyan veszi az ügyfelek adatvédelmét és fiókbiztonságát. Amikor egy probléma a tudomásunkra jut, gyorsan dolgozunk a probléma kivizsgálásán és orvoslásán, és azon, hogy ez ne fordulhasson elő még egyszer.

A számátvétel dátuma egybeesik azzal, amikor Sweeney X-fiókján egy sor tweet kezdett el megjelenni, amelyekben egy Sweeney nevű hamis új kripto mém érmét népszerűsítettek. A sztár végül törölni tudta a posztokat, és visszanyerte az irányítást a közösségi média fiókja felett.

via OK!

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek