Starity

Ők a legszebb nők a tudomány szerint

2024. július 25. 17:05   |   Szerző: SzilviD

Anya Taylor-Joy a világ legszebb nője a tudomány szerint, miután arcvonásait az aranymetszés szerint elemezték.

hirdetés

Anya Taylor-Joy arcvonásait megmérték, és 94,66%-os pontossággal jött ki az aranymetszés szabálya rá, amely a testi tökéletességet méri. A mérésekhez használt számítógépes arctérképezési technikát plasztikai sebész, Dr. Julian De Silva fejlesztette ki.

A sebész kifejtette:

Anya Taylor-Joy volt az egyértelmű győztes, amikor az arc minden elemét megmérték a fizikai tökéletesség szempontjából. Ő kapta a legmagasabb általános értéket a szeme elhelyezkedésére vonatkozóan, 98,9%-os eredményt ért el, ami mindössze 1,1%-kal maradt el a tökéletes formától.

De az arca többi része is magas pontszámot kapott

Anya a szemöldökére is a legmagasabb pontszámot kapta, és az ajkak kivételével szinte minden kategóriában közel volt az élmezőnyhöz. Zendaya szorosan a második helyen végzett, és 99,5%-os pontszámmal a második legmagasabb pontszámot érte el az ajkaira.

Bella Hadid lett a harmadik, aki az állára kapta a legmagasabb pontszámot. Margot Robbie pedig a negyedik, aki a szemöldök területét kivéve minden kategóriában magas pontszámot ért el.

Ezek a vadonatúj számítógépes feltérképezési technikák lehetővé teszik számunkra, hogy megfejtsünk néhány rejtélyt azzal kapcsolatban, hogy mitől lesz valaki fizikailag szép, és a technológia hasznos a páciensek műtétjének megtervezésekor

- tette hozzá a sebész.

A többi helyezett: 

5. Song Hye-kyo - 92.67%

6. Beyoncé - 92.4%

7. Taylor Swift - 91.64%

8. Zhang Ziyi - 91.51%

9. Alia Bhatt - 91.14%

10. Nazanin Boniadi - 90.89%

via Female First

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek