Starity

Harry herceg elmagyarázza, miért nem költöznek haza az Egyesült Királyságba Meghan Markle-lel

2024. július 26. 07:07   |   Szerző: SzilviD

Harry herceg elmondta, miért maradnak ő és Meghan Markle az Egyesült Államokban, ahelyett, hogy visszaköltöznének az Egyesült Királyságba.

hirdetés

Évek teltek el azóta, hogy Harry herceg és Meghan Markle az Egyesült Államokba költözött, és jelenleg nem tervezik, hogy visszatérjenek az Egyesült Királyságba. A sussexi herceg és a felesége még 2020-ban hivatalosan visszaléptek a királyi családban betöltött feladataiktól. Azóta Kaliforniába élnek. 

A herceg a Tabloids on Trial című műsorban magyarázta el a legfontosabb okot, amiért nem akarnak visszatérni Angliába. Harry herceg kifejtette, hogy az a sok negatív figyelem, amivel ő és felesége szembesült Nagy-Britanniában, aggasztotta őt Markle biztonsága miatt.

Túl messzire mentek. Eljutottunk egy olyan pontra, ahol választani kellett

- mondta a herceg.

Ez még mindig veszélyes, és csak egy magányos szereplőre van szükség, egy emberre, aki olvassa ezeket a dolgokat, hogy az olvasottak alapján cselekedjen. És legyen az kés vagy sav, vagy bármi más, és ezek olyan dolgok, amelyek valóban aggasztanak engem. Ez az egyik oka annak, hogy nem hozom vissza a feleségemet [az Egyesült Királyságba]

- tette hozzá. 

via Just Jared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek