Starity

Megan Fox terhes? Erre utaló videoklipet rakott ki Machine Gun Kelly

2024. július 27. 07:07   |   Szerző: Four

A színésznő lehetséges, hogy babát vár - MGK videoklipjében szerepelt nagy hassal.

hirdetés

Machine Gun Kelly videoklipje igazi pletykacunamit indított el: az énekes Jelly Roll-lal közös számához, a Lonely Roadhoz készült egy videó, amelyben Megan Fox is szerepel. Méghozzá nem is akárhogy: Kelly terhes barátnőjét alakítja. 

Ezt látva azonnal megindult a rajongók fantáziája, és sokan pedzegetni kezdték, hogy Fox állapotos, sőt, esetleg már meg is született a gyermekük. A felvétel végén, a szereposztásnál ugyanis többek között ez olvasható: "Bemutatjuk Baby Violet Leikát"

Egy sasszemű Reddit-felhasználó azonban kiszúrta, hogy a kommentelők között ott volt a felvételen szereplő kisbaba valódi édesanyja, aki megerősítette, hogy Fox "nem várandós", és hogy "csak a videoklip kedvéért mutatkozott terhesnek."

MGK és Fox közös múltjában már volt szó gyermekvállalásról: korábban kiderült, hogy Fox állapotos volt a zenész gyermekével, ám elvetélt. 

A két híresség minden jel szerint újra összejött azt követően, hogy tavaly februárban kis híján szakítottak illetve felbontották a jegyességüket. Azóta Fox úgy nyilatkozott a kapcsolatukról, hogy "nem a nyilvánosság előtt kell zajlania".

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek