Starity

Justin Timberlake "nem volt ittas a letartóztatás alatt"

2024. július 27. 07:07   |   Szerző: SzilviD

Edward Burke Jr. tagadta, hogy ügyfele, Justin Timberlake a letartóztatásakor ittas lett volna.

hirdetés

Justin Timberlake-et a múlt hónapban tartóztatták le a New York állambeli Sag Harborban, mert ittasan vezetett - de Edward Burke Jr., Timberlake ügyvédje a pénteki (26.07.24) meghallgatáson tagadta a vádat. Az ügyvéd kérte az ügy teljes elutasítását, arra hivatkozva, hogy a letartóztató rendőr hibázott.

Bár a bíró beleegyezett, hogy felülvizsgálja az indítványt, megerősítették, hogy Timberlake-et augusztus 2-án újra bíróság elé állítják a vétség miatt. Az énekes jelenleg európai turnén van, ami azt jelenti, hogy nem tudott személyesen részt venni a meghallgatáson. A letartóztatása előtt barátaival vacsorázott Hamptonsban.

Egy forrás korábban a DailyMail.com-nak nyilatkozott:

Justin vacsorázni volt a barátaival, és rendőrautók álltak az étterem előtt, mint a legtöbb este. Olyan embereket keresnek, akik éjfél után távoznak, és akik esetleg ittak. Justin éjjel fél egykor távozott, és amint elment, azonnal megállították. Senki sem sérült meg, és nem volt dráma a helyszínen.

Timberlake azt állította, hogy „egy martinit” ivott, mielőtt letartóztatták ittas vezetésért:

Egy martinit ittam, és követtem a barátaimat hazáig

- mondta a rendőröknek.

A rendőrségi jelentésben azt állítják, hogy a popsztár áthajtott egy stoptáblán, és hogy nem tudott „az úttest jobb oldalán maradni”. A letartóztató tiszt megfigyelte, hogy Timberlake szeme „véreres és üveges volt, leheletéből erős alkoholos italszag áradt, képtelen volt megosztani a figyelmét, a beszéde lelassult, bizonytalan volt a járása, és az összes szabványosított helyszíni józansági teszten rosszul teljesített”.

via Female First

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek