Starity

Nikolas kitart tanítványai mellett

2010. december 22. 13:01   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Takács Nikolas kitart négy állandó tanítványa mellett. Velük továbbra is szeretne foglalkozni.

hirdetés
Nikolas kitart tanítványai mellett

Takács Nikolas kitart négy tanítványa mellett, akik már az X-Faktor előtt is őt választották énektanárnak. Az énekes állítólag nem bánja, hogy nem nyerte meg a műsort. Szeretne továbbra is segíteni azoknak a fiatal tehetségeknek, akik már a sikerei előtt bizalmat szavaztak neki és kitartottak mellette.

Nikolas a következőt nyilatkozta: „Négy állandó tanítványom volt, akiket énekelni tanítottam. Két fiú és két lány. Akárhogy is alakul, velük továbbra is szeretnék foglalkozni. Ők is mindig kitartottak mellettem.”

A sikernek köszönhetően egyre többen érdeklődnek, hogy hol lehet énekórára jelentkezni a tehetséges énekesnél. Többségben lányok tanulnának szívesen a finalistától. Nikolas a következőt válaszolta: Ha valaki csak azért szeretne éneklést tanulni, hogy megismerjen, vagy közelebb kerüljön hozzám, az nem hiszem, hogy beleférne. Ugyanakkor egyelőre annak is örülnék, ha lenne egyetlen napom, amikor semmi dolgom nem volna. De valószínűleg ilyen is csak jövőre lesz. A saját lemezemmel is szeretnék foglalkozni, jó pár dal van már, amelyet most végre fel is vehetünk. Angol és magyar nyelven is szeretnék énekelni. Szerintem az is csak jövőre derül ki, mennyi időm marad majd a tanítványokra. Mert ha marad, akkor nagyon szívesen foglalkozom velük.

Bizonyára négy tanítványa is nagyon boldog lenne, ha az énekesnek jutna ideje rá, hogy velük is tovább foglalkozzon. Azonban nem akadályoznák Nikolast saját énekesi karrierje építésében, ezért biztosan megértenék, ha egyéb elfoglaltságai mellett mégse maradna ideje énekórákat adni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek