Starity

Hivatalos: Robert Downey Jr. visszatér a Marvelhez

2024. július 28. 12:12   |   Szerző: SzilviD

Robert Downey Jr. hivatalosan is visszatér a Marvel Univerzumba a két új Bosszúállók-filmben.

hirdetés

A Marvel szombat este (július 27.) a San Diego-i Comic-Conon tartott panelbeszélgetésén a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige megerősítette, hogy Robert Downey Jr. visszatér a franchise-ba, de nem Vasemberként. Új karaktert fog alakítani a frissen átdolgozott Bosszúállók 5. és Bosszúállók 6. filmekben. A színész új szerepét már el is árulták. 

A Bosszúállók 5, amely egykor a Bosszúállók: A Kang-dinasztia címet viselte, mostantól Avengers: Doomsday lesz. A tervek szerint 2026 májusában lesz a premier, és Downey-t Fátum Doktorként láthatjuk viszont. A filmet a rajongók által kedvelt Anthony és Joe Russo páros fogja rendezni, akik legutóbb a Bosszúállókat: Végjáték című filmet rendezték 2019-ben. 

A nagy cím- és rendezőváltás azután következik be, hogy Jonathan Majors-t 2023 decemberében ejtette a Marvel. A színész a filmekben Kang, a hódítót alakította volna, és már az MCU-ban is debütált. A stúdió azonban megvált tőle, miután bűnösnek találták egy családon belüli erőszakkal kapcsolatos ügyben. 

A hatodik film a Bosszúállók: Titkos háború lesz, amelynek premierje 2027-ben várható. 

via Just Jared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek