Starity

Selena: „Egyre erősebbnek érzem magam”

2010. december 22. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez 15 évesen robbant be a köztudatba mint a Waverly Place varázslólánya, Alex Russo. Azóta felnőtt, és egyre erőssebnek érzi magát. Ma már nem az a félénk tinilány, aki volt.

hirdetés
Selena: „Egyre erősebbnek érzem magam”

Selena Gomez új albumával tért vissza a zene világába, rockosabb külsővel. Ezúttal az amerikai Sugar magazinnak sikerült Selenával interjút készítenie. A lap címlapján Sel már rockpipiként pózol, az interjúban pedig beszélt barátairól, érzéseiről és az életéről is.

 „Amikor új voltam a tévés szakmában, a Disney azt gondolta, jó reklám lenne a Demivel közös barátságunk. Az újságok elkezdtek rólunk írni, egyforma ékszereket hordtunk, szinte egyformák lettünk. Ha ilyen történik az emberrel, lassan rájön, hogy az ékszer mind hiábavaló, mert mindenki egy külön személy, külön érzésekkel, stílussal. Reklámból pedig nem lehet építeni a barátságot. Teljesen megromlott a viszonyunk a reklámok miatt. Részben ezért szakadt meg a kapcsolatunk Demivel. De legalább igaz barátok voltunk!” – a tinilány itt tehát magyarázatot adott arra, hogy miért romlott meg viszonyuk Demivel és „leleplezte” a Disney egyik újabb reklámfogását.

„Mielőtt bekerültem a tv-be, újságokba, azt gondoltam, hogy egy kis senki vagyok. Mára már rájöttem, hogy mindenki valaki. Nem kell ehhez hírnév. Két évvel ezelőtt kezdtem el érezni, hogy az emberek szeretnek. Azóta egyre boldogabb és erősebb vagyok” – mondta.

„Ha a szerelem elmúlik, sokkal jobban tudsz összpontosítani magadra. A barátnőm, Jennifer mindig azt mondja, »Élvezd az álmokat, amíg tartanak, és ha visszatérsz a való világba, majd találkozunk«. És ez így igaz!”


Selena és Jennifer nagyon jó barátok

Nos, hiába a sok pletyka, Selena mégis boldognak vallja magát. A hatalmas siker ellenére sem szállt el magától, kordában tudja tartani érzéseit. 

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek