Starity

Ben Affleck meg akarja ünnepelni, hogy megszabadult Jennifer Lopeztől

2024. július 30. 06:06   |   Szerző: SzilviD

Ben Affleck megkönnyebbült, amiért lassan a végéhez közeledik a házassága Jennifer Lopezzel, még bulit is szervez emiatt.

hirdetés
Ben Affleck meg akarja ünnepelni, hogy megszabadult Jennifer Lopeztől
Fotó: Wikimedia Commons

Ben Affleck egy nagy ünnepséget tervez a barátaival és a családjával, hogy megünnepelje a szabadságát és a házassága végét.

Ben csak el akar szabadulni az egészből, és újra jól érezni magát, és a közeli barátait is magával akarja vinni. Arról beszél, hogy egy nagy bulit szervez a georgiai házában, ami elég ironikus, hiszen ott tartották J. Lo-val a nagy esküvőjüket

 - mondta az In Touchnak egy forrás. 

A bennfentes így folytatja: 

Arról is beszélnek, hogy Las Vegasban tartanák, ahol törvényesen összeházasodtak, mert még mindig szeret pókerezni, és sok barátja is. Nem számít, hogy hol tartja ezt a partit, még ha olyan helyen is, aminek semmi köze a házasságukhoz, például Mexikóban, ez fájdalmas lesz J. Lo számára, mert úgy fog tűnni, mintha lényegében azt ünnepelné, hogy elmenekül a kapcsolatukból.

A közeli barátja, Matt Damon és volt felesége, Jennifer Garner mindketten ott voltak a színész mellett az elmúlt hónapokban, amikor az a házassági gondjaival küzdött.

Az ő szemszögéből ez csak egy módja lenne, hogy kifejezze némi háláját a barátainak, akik támogatták őt egy igazán nehéz időszakon keresztül. Az elmúlt hónapokban nem volt önmaga, annyira lefoglalta ez a szakítás, és még azelőtt is, mert J. Lo buborékjában volt. Megbánta ezt, és szeretné jóvátenni a barátai számára, szeretne lazítani és szórakozni. Nagyon küzdött, szüksége van egy kis szórakozásra és kikapcsolódásra

- tette hozzá a forrás.

via In Touch

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek