Starity

Megcsalta a párja Palvin Barbit?

2024. július 30. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Palvin Barbi és Dylan Sprouse házassága bajban lehet. A színész megcsalhatta a gyönyörű modellt.

hirdetés

A Best magazin cikke alapján a Marie Claire ír arról, hogy gondok lehetnek Palvin Barbi házasságával. Az interneten terjed egy pletyka, mely szerint a férje, Dylan Sprouse félrelépett, egy másik nővel csalta meg a modellt. 

A pár hónapja felreppent hírek szerint ugyanis Sprouse csak egy évig bírta a kötöttségeket, és máris félrelépett. A férfi hűtlenségének híréről két amerikai portál írt a Best szerint. Az egész pedig egy TikTok-felhasználó beszámolójától indult, aki elmesélte, hogy egy fiatal tartalomgyártóval látták a színészt a cannes-i filmfesztivál egyik afterpartiján. Többen alátámasztották a sztorit, de az nem derült ki, hogy ki lehet a hölgy, akivel megcsalták a magyar modellt. A magazin arról is ír, hogy bár konkrét bizonyíték nincs az esetre, Palvin Barbi és férje külön-külön buliztak Cannes-ban.

Dylan Sprouse-nak nem ez lenne az első megcsalásos botránya, a korábbi párkapcsolata is egy félrelépés miatt ért véget. Dayna Frazer korábban elmondta, hogy Sprouse annak idején megcsalta őt.

 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek