Starity

Az apjukra ütöttek! Ilyenek most Jennifer Lopez tinédzser gyermekei

2024. július 29. 23:11   |   Szerző: LexiCobain

Az 55 éves színész-énekesnő maga mutatta meg, milyen nagyot nőttek ikergyermekei.

hirdetés

Jennifer Lopez kapcsolatairól sok mindent el lehet mondani, egy dolog azonban biztos: mindennél jobban szereti Marc Anthonyval közös csemetéit. Az 55. születésnapját a közelmúltban ünnepelte a díva, aki közös képeket is megosztott 16 éves nagylányával, Emme-mel és nagyfiával, Maxszal.

Lapozz, az alábbi bejegyzésben több fotó is szerepel!

Hamarosan felnőnek. Az életben mindenre kihívásként tekintenek. Mindent alaposan megfigyelnek. Ezek a mai gyerekek olyan sok információnak vannak a birtokában! Többnek, mint ami anno nekünk jutott. Egészen másképp gondolkodnak és beszélnek az életről, mint én az ő korukban. Azt gondolom, meg fogják változtatni a világot. Sokkal-sokkal jobbá teszik azt, mint mi tettük

– nyilatkozta egy korábban a Today-nek adott interjújában J.Lo.

Emme és Max Jennifer eddigi leghosszabb házasságából született. A színész-énekesnő 2004-ben ment hozzá a szintén zenei körökben mozgó Marc Anthonyhoz, akivel 10 éven át éltek többé-kevésbé boldog házasságban. Jen 2008 februárjában adott életet az ikerpárnak, akik születésük óta hatalmas médiaszenzációnak számítanak: a róluk készült legelső képeket a People magazin vásárolta meg – a neves bulvárlap nem kevesebb, mint 6 millió dollárt fizetett a felvételekért. Jen és Marc kapcsolata egyébként 2011-ben ért véget, a Rain Over Me előadója egy évvel később adta be a válókeresetet a felesége ellen. Házasságukat a bíróság csak újabb két év elteltével, 2014-ben bontotta fel, a gyerekek feletti elsődleges felügyeleti jogot pedig az ikrek édesanyja kapta meg.

via E! Online, Wikipedia

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek