Starity

Margot Robbie a terhessége alatt is dolgozni szeretne

2024. július 30. 17:05   |   Szerző: Four

A családalapítástól függetlenül tovább szeretné építeni a karrierjét a sztár.

hirdetés

Margot Robbie-ról nemrég derült ki, hogy első gyermekével várandós: a híresség karrierje mostanában igazán szárnyalni kezdett, és az ismerősei szerint a családalapítás nem fogja megállítani abban, hogy folytassa a munkáit. 

Robbie és férje közösen alapítottak egy produkciós irodát, amely az évek során elképesztően sikeres lett, így aztán a hírességre nem csak színészként, hanem producerként is rengeteg projekt vár. 

Ez egy munkával töltött terhesség lesz, ami azt jelenti, hogy Margot továbbra is forgatni fog és annyit lesz az irodában, amennyit csak tud. Zsonglőrködnie kell majd az idejével, de Margot már az elmúlt öt évben is bizonyította, hogy nagyon jó helytáll több szerepben is. 

- mesélte a Life & Style forrása. 

Mindig millió dologgal foglalkozik, ez már akkor is így volt, amikor a Barbie még nem jelent meg. A jó hír az, hogy a környezetében senki nem gondolja róla, hogy ne állna az anyasághoz is ugyanolyan pozitívan, mint minden máshoz eddig. A karrierje igazán belendült, és semmi esetre sem kell ennek változnia csak azért, mert gyermeket vállalt Tommal. 

- tette hozzá az illető. 

Embed from Getty Images

 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek