Starity

J.Lo és Ben Affleck gyerekei elhatározták: jóban maradnak a szüleik válása ellenére

2024. július 30. 19:07   |   Szerző: Four

A két sztár kapcsolata zátonyra futott, de a gyerekeik ettől még jóban maradnak egymással.

hirdetés

J.Lo és Ben Affleck házassága ugyan rövid idő alatt romba dőlt, de a gyerekeik továbbra is szeretnék tartani egymással a kapcsolatot. 

A két hírességnek közös gyereke nem született, de korábbi házasságaikból összesen öt csemetéjük van. Afflecknek három gyereke született Jennifer Garnertől: a 18 éves Violet, a 15 éves Fin és a 12 éves Samuel. Lopeznek pedig két gyermeke született Marc Anthonytól: a 15 éves ikrek, Emme és Max. 

A gyerekek már elég idősek ahhoz, hogy tudják, mi történik. Nyilván nagyon szomorúak, és azt szeretnék, hogy Ben és J.Lo valahogy megoldják a problémáikat. De mind eléggé biztosak benne, hogy ez nem fog megtörténni. 

- mesélte az In Touch Weekly forrása. 

Lopez két évvel ezelőtt a Vogue magazinnak úgy nyilatkozott, bízik benne, hogy támaszai és tanácsadói lehetnek egymás gyerekeinek: 

Azt remélem, hogy Ben gyerekei egy új szövetségest látnak bennem, az én gyerekeim pedig szintén ugyanezt Benben. Valaki olyat, aki szereti őket és törődik velük, ugyanakkor új szemszögből mutat rá dolgokra, és segít nekik azokban a dolgokban, amiket mondjuk én nem veszek észre a gyerekeimmel kapcsolatban, mert érzelmileg annyira elfogult vagyok. 

- mondta. 

A forrás szerint a gyerekek nem próbálják újra összehozni őket, inkább abban bíznak, hogy mindketten megtalálják a boldogságot. 

Az viszont igaz, hogy megfogadták, mindez nem lesz hatással az ő kapcsolatukra. A szakítás óta is sokat beszélnek, Emme és Fin például egészen közel állnak egymáshoz. 

- tette hozzá. 

Azt is tudni lehet, hogy Jennifer emellett szintén tartja a kapcsolatot Violettel, Ben legidősebb lányával: dacára annak, hogy a színész régóta nem mutatkozott J.Lo mellett, az énekesnő együtt ment egy antik vásárra a fiatal lánnyal. 

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek