Starity

Megbánta, hogy visszatért: Halsey csalódott a rajongóiban

2024. július 31. 15:03   |   Szerző: Four

Ijesztő dolgot mesélt az énekesnő: komoly betegséggel diagnosztizálták és majdnem meghalt.

hirdetés

Halsey meglepő posztot rakott ki Tumblrre: az énekesnő, aki komoly betegség után most új lemezzel rukkolt elő, kijelentette, hogy megbánta a visszatérését. 

A saját rajongóim kérdés nélkül gonoszabbak velem, mint bárki más a földön. Nem mindegyikőtök nevében beszélek természetesen. De régebben csak egy kisebb közösség volt utálatos velem, most pedig úgy tűnik, mintha a rajongóim nagyrésze azért maradt volna velem, hogy időnként leírják, mennyire utálnak engem és milyen szörnyű vagyok. 

- írta, majd így folytatta:

Nehéz egy olyan közösségben működni, amely totálisan ignorálja a kedvességet, szimpátiát és türelmet, vagy a tisztességet. Főleg úgy, hogy évekig bujkáltam az ilyesmi interakciók elől, mert attól féltem, hogy pontosan ez fog történni. Nem tudom, srácok. Majdnem meghaltam. Most már nem fogok semmi olyat sem tenni, ami nem tesz boldoggá. Spirituálisan nem engedhetem meg magamnak. 

Így zárta le a posztot a sztár: 

Amikor beteg lettem, csak arra tudtam gondolni, hogy meggyógyuljak, hogy aztán visszatérjek és újra része legyek mindennek. De már nem is tudom, mi "ez". Szeretnék bemászni egy lyukba és megbántam, hogy visszatértem. 

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek