Starity

Lea Michele tragikus dolgot vallott be

2024. július 31. 14:02   |   Szerző: Four

A színésznő nagyon megküzdött azért, hogy szülessen második gyermeke is.

hirdetés

Szomorú dologról mesélt a várandós Lea Michele: a színésznőről márciusban írtuk meg, hogy babát vár - ám azt csak most árulta el, hogy milyen küzdelmes út vezetett a második gyermekéért. 

A híresség a "BDA Baby" podcast vendégeként mesélt arról, hogy többször is elvetélt a jelenlegi terhessége előtt. 

Michele szerint röviddel egymás után kétszer is elvetélt, ami sokkolta: 

Azelőtt sosem vetéltem el... az első alkalommal azt éreztem, hogy ez nagyon fura. Aztán röviddel után megint megtörtént, és kezdtem gyanakodni, hogy valami nem oké. 

Michele úgy döntött, lehetséges, hogy nem a megfelelő időben próbélkoznak, ezért egy időre félretette a kérdés és inkább a munkájára koncentrált. 

Aztán lett egy újabb vetélésem. Akkoriban épp dolgoztam, és nagyon nehéz volt így feldolgozni, hogy mi is történik velünk. 

A színésznő ekkor úgy döntött, hogy kivizsgáltatja magát, és megkapta a diagnózist: endometriózissal küzd. Elárulta, műtéten esett át és rengeteg gyógyszert illetve injekciót kapott, ezt követően esett teherbe ismét - és most úgy tűnik, minden oké a kisbabával. 

Lea arról is mesélt, hogy a jelenlegi terhessége teljesen más, mint az első gyermeke esetében, akit a koronavírus-járvány alatt várt: most például a családja és a barátai is sokat látogathatják. 

Embed from Getty Images

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek