Starity

Afshan Azad elszökött a családi terror elöl

2010. december 22. 14:02   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Harry Potter-filmek sztárját halálosan megfenyegette családja. A lány az ablakon át menekült ki a házból, és feljelentést tett a rendőrségen.

hirdetés
Afshan Azad elszökött a családi terror elöl

A Harry Potter-filmek sztárja nem hithű muszlim férfival randevúzik, ezért édesapja és bátyja életére törtek. A színésznőt sikerei ellenére nem fogadta el családja. Egyáltalán nem örülnek boldog párkapcsolatának. Rokonai kitagadták, és megfenyegették, hogy megölik.

Az áldozat Afshan Azad, aki Padma Patilt, a tinivarázsló egyik osztálytársát alakította a JK Rowling gyerekkönyvén alapuló sikerfilmben. A fiatal színésznőt megtámadták és prostituáltnak bélyegezték miután kiderült, hogy muszlim létére hindu férfivel találkozgat. A kapcsolat annyira feldühítette a lány édesapját, Abul Azadot és bátyját, Ashrafot, hogy a színésznő életére törtek.

A rémült színésznő a hálószobája ablakán át menekült el a családi házból, és a rendőrségre sietett, hogy feljelentést tegyen. A lány a tárgyaláson végül mégsem jelent meg. Barátai szerint azért, mert félt, de a hivatalos közleményben az áll, hogy mégsem akarja jogi útra terelni az ügyet.

Az édesapa a béke kedvéért beleegyezett, hogy 12 hónap felfüggesztettet kapjon. A testvérért kifizették az óvadékot azzal a feltétellel, hogy nem léphet kapcsolatba húgával, és nem utazhat Londonba. Tárgyalása január 21-én lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek