Starity

Új albummal jelentkezik Shawn Mendes! Itt az első betekintő!

2024. július 31. 19:07   |   Szerző: Four

Videót posztolt a híresség: hosszú kihagyás után hamarosan jön az új lemeze.

hirdetés

Shawn Mendes visszatért, és remek hírt közölt a rajongóival: a híresség októberben új albummal jelentkezik, amely a "Shawn" címet kapta. 

Mendes elmondása szerint az elmúlt két évben írta meg a lemezt, és augusztus 8-án, a születésnapján érkezik "Why Why Why" illetve "Isn't That Enough" című száma. 

A bejelentéssel együtt az első betekintőt is közzétette "Isn't That Enough" címmel. 

A zene tényleg gyógyszer lehet. Két évvel ezelőtt fogalmam sem volt, ki vagyok. Egy éve nem tudtam úgy belépni egy stúdióba, hogy ne kapjak teljes pánikrohamot. Tehát az, hogy most itt vagyok 12 gyönyörű, kész dallal, igazi ajándéknak tűnik. Őszintén, hála az égnek, hogy itt vannak velem a barátaim és a családom. Az élet sokszor brutális, és sokkal jobbá teszi, hogy van melletted egy kis csapatnyi ember, akikben feltétlenül megbízol, és akik segítenek járni az utadon. Nem tudom, hogy csináltam volna végig az utóbbi pár évet nélkületek - nem beszélve az új lemez elkészítéséről. 

- írta Instagramon, majd így folytatta:

Minden barátomnak és a családomnak: köszönöm, hogy ennyire szerettek. És nektek srácok, akik elképesztően támogatóak, türelmesek és szeretetteljesek voltatok: a szívem mélyéből köszönöm. Nagyon bízom benne, hogy tetszeni fog nektek az album, tényleg. Nagyon-nagyon remélem.

Shawn legutóbbi lemeze, a Wonder négy évvel ezelőtt jelent meg - a debütálást követő koncertturnét azonban egészségügyi okokra hivatkozva lemondta, majd hosszú időre eltűnt a nyilvánosság elől. 

Nemrég korábbi szerelmével, Camila Cabellóval fotózták - ám ismerőseik szerint nem jöttek újra össze, csupán véletlenül találkoztak a rendezvényen. 

via Variety

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek