Starity

Ez az egyszerű dolog Blake Lively ragyogó tincseinek titka

2024. július 31. 20:08   |   Szerző: Four

A színésznő elárulta, mi a titka fényes, hosszú hajának: nagyon egyszerű dologról van szó.

hirdetés

Blake Lively az alkoholmárkája után most a szépségiparba is beszállt: a színésznő saját hajápolási branddel rukkolt elő, amely a "Blake Brown Beauty" nevet kapta (a híresség hivatalos neve Blake Ellender Brown, valószínűleg ez adta az ihletet). 

A 36 éves színésznő fényes, aranyszőke tincseit gyakran dicsérik, így aztán adta magát a lehetőség, hogy hajápolók gyártásába fogjon. 

Blake szerint hét évbe telt, mire rájött a tökéletes formulára, emellett egy lényegi különbséget is elárult a hajápolási rutinjában: a színésznő nem használ kondicionálót, hanem mosás után egyből hajpakolással ápolja a tincseit: 

Nem ismerek senkit a szakmámban, aki hajkondicionálót használ. Ez nem azt jelenti, hogy a szórakoztatóiparban dolgozó emberek sokkal szebb hajjal vannak megáldva. Másfajta hajápolási rutint követünk, mint amit a tömeggyártásban hangsúlyoznak. Az emberek hajlamosak azt gondolni, hogy a hajmaszkokat csak egyszer-egyszer lehet használni. Én viszont minden alkalommal használom, mint egy kondicionálót. 

- árulta el a Vogue-nak a színésznő, aki a saját márkája kialakításakor is ezt a metódust helyezte előtérbe. 

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek