Starity

Jennifer Lopez titkon azt remélte, hogy Ben Affleck felbukkan a szülinapi partiján

2024. augusztus 01. 01:01   |   Szerző: Four

A színész-énekesnő titkon abban bízott, hogy Ben egyszer csak felbukkan a partin.

hirdetés

Szokták mondani, hogy a remény hal meg utoljára, és Jennifer Lopez esetében talán igaz is: az énekesnő nemrég töltötte be az 55. életévét, és a barátai szerint azt remélte, Ben Affleck végül mégis tiszteletét teszi a partin. 

Lopez hatalmas, Bridgerton tematikájú bulit rendezett New Yorkban, de férje az Egyesült Államok túlsó felén, Los Angelesben maradt. 

Jennifer sejtette, hogy nem így lesz, de egy része még mindig reménykedett abban, hogy Ben felbukkan. Néhány vendég is ezt gondolta. Ben hiányára egyértelműen felfigyeltek a meghívottak. Ez egy kimondatlan dolog volt, mert senki sem merte megkérdezni a szülinapost róla. 

- mesélte az In Touch Weekly forrása. 

Habár eddig egyikük sem nyilatkozott róla, de minden jel szerint zátonyra futott a házasságuk: hónapokkal ezelőtt mutatkoztak együtt, és már árulják közös otthonukat. A házassági évfordulójukat pedig külön töltötték. 

Jennifer próbál bátran állni a helyzethez. De úgy képzelte, ennyi idősen már nem itt fog tartani. Mindent megadna az örökké tartó szerelemért, azt hitte, ez Bennel megvalósult. 

- tette hozzá az illető. 

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek