Starity

Hűha! Csodaszép fiatal nőkké cseperedtek Matt Damon lányai

2024. augusztus 01. 13:01   |   Szerző: Four

A színészt az egész családja elkísérte az új filmje premierjére, ritka fotó készült róluk.

hirdetés

Repül az idő: Matt Damon lányai csodaszép fiatal nőkké cseperedtek. A színészt az egész családja elkísérte szerdán a The Instigators premierjére, így aztán felesége mellett négy lánya is ott mosolygott a vörös szőnyegen. 

A 24 éves Alexia (aki Barroso előző házasságából született), a 18 éves Isabella, a 15 éves Gia és a 13 éves Stella elegáns ruhában mosolyogtak édesapjuk, illetve édesanyjuk, Luciana Barroso mellett. 

Damon leginkább óvja a nyilvánosságtól a magánéletét, de azért néha-néha nyilatkozik a családjáról, 2012-ben például arról mesélt, milyen lányos apukának lenni: 

Sosem gondoltam, hogy ennyi lány fog körülvenni, de nagyszerű. Mindig tanulok valamit, például, hogy a lányok mennyivel okosabbak. Az volt a feltételezésem, hogy nekünk, férfiaknak van valami beleszólásunk a dolgokba, de rá kellett jönnöm, amikor a 2 éves kislányom teljesen az ujja köré csavart - és ezt nagyon jól tudta -, hogy ha ezt már kétévesen tudják, akkor semmi esélyük ellenük, ha felnőnek. 

- mondta. 

Damon egyik legjobb barátja, Ben Affleck valószínűleg hasonló élményekről számolna be, az ő gyerekei is nagyobbacskák, ám az ő magánéletét most beárnyékolja a küszöbön álló válása - úgy tudni, Matt figyelmeztette Afflecket, hogy gondok lesznek a házasságával, de most már túl soknak tartja a "Bennifer"-drámát. 

Embed from Getty Images

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek