Starity

Ben Affleck és Jennifer Lopez véglegesítették a válókeresetet

2024. augusztus 01. 17:05   |   Szerző: SzilviD

Ben Affleck és Jennifer Lopez válásáról már hónapok óta pletykálnak, most úgy tűnik, hogy megegyeztek a házasságuk végében.

hirdetés

Barátok állítják a DailyMail.com-nak, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck megegyeztek a válásról, miután az elmúlt hetekben egy utolsó békülési kísérletük is kudarcot vallott. A pár válási dokumentumai "véglegesítve vannak, de még nem adták be" - állítja több forrás is. 

A hír azután érkezett, hogy kiderült, Affleck július 24-én, szerdán, azon a napon, amikor Lopez 55 éves lett, vásárolt egy új, 20,5 millió dolláros "agglegénylakást" Pacific Palisadesben. Az énekesnő barátai szerint ez a lépés pont a születésnapján "szíven szúrta". 

Egy hónapja véglegesítették vele a válási papírokat, de a megfelelő időpontra várnak, hogy beadják őket - állítja egy, a párhoz közel álló forrás. 

Ekkor egy közös nyilatkozatot fognak kiadni, amiben elmondják majd, hogy mennyire szeretik egymást, és hogy mennyire küzdöttek azért, hogy működjön a dolog, de nem sikerült. Őszintén szólva, végül nem tudtak kompromisszumra jutni. Ami korábban volt, az elmúlt, és ezt mindketten elfogadták

- állítja egy másik forrás. 

via Daily Mail

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek