Starity

Céline Dion szerint ez a színésznő tökéletesen alakítaná őt

2024. augusztus 05. 18:06   |   Szerző: Four

Az életéről készül film, és már meg is van, kit szeretne legjobban a főszerepre.

hirdetés
Céline Dion szerint ez a színésznő tökéletesen alakítaná őt
Fotó: hu.depositphotos.com

Céline Dion már évek óta szeretné, hogy film készüljön az életéről, és már azt is kitalálta, ki játssza őt: Angelina Jolie. 

Dion nagy szomorúságára azonban Jolie visszautasította az ajánlatot, és inkább egy másik életrajzi filmben vállalt főszerepet: az operaénekesnő Maria Callast játssza. 

Céline már évek óta szenvedélyesen szeretne egy filmes adaptációt az életéről, a karrierjétől és a René Angélilhez fűződő szerelméről. A gyerekei és a rajongói miatt egyaránt szeretné ezt megvalósítani, és eltökélte, hogy Angie legyen a főszereplő. 

- mesélte 2019-ben a Radar Online-nak egy ismerőse. 

Dion a Life & Style szerint nem adja fel, és hajlandó hosszabb ideig várni Jolie-ra. A bennfentes elárulta, Jolie kora sem okoz gondot, mert mindig is az volt a terv, hogy CGI-jal megfiatalítják azoknál a részeknél, amikor a fiatal énekesnőt kell alakítania. 

Annyi biztos, hogy Dionnak nagyon fontos a projekt, Jolie viszont csak akkor vállalja el - ha egyáltalán elvállalja - a szerepet, ha a forgatókönyv is tetszik neki. A bennfentes szerint azonban nem valószínű, hogy ez megtörténik, mert a fent említett filmjében már így is elég sok a párhuzam Dion ötletével. 

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek