Starity

Victoria Beckham ragaszkodik hozzá, hogy „munkásosztályból származott”

2024. augusztus 05. 12:12   |   Szerző: SzilviD

Victoria Beckham a férjéről szóló Netflix-dokumentumfilmben mondta először, hogy munkásosztálybeli családból származik, most ismét erről beszélt.

hirdetés

Victoria Beckham ragaszkodott ahhoz, hogy "munkásosztálybeli csalódból származik".  Az 50 éves egykori Spice Girl, akinek 455 millió fontra becsült közös vagyona van volt focista férjével, David Beckhammel, rengeteg gúnyolódást váltott ki az interneten, amikor a Netflix négyrészes Beckham című dokumentumfilmjében kijelentette, hogy ő munkásosztályból származik. Az apjának volt egy fehér furgonja és egy Rolls-Royce-a is. 

Nagyon munkásosztálybeli annak ellenére, hogy apja luxusautójával járt iskolába

- írta akkor egy közösségi média felhasználó.

Most a Vogue Australia-nak nyilatkozott a megjegyzéseiről:

Tudod, apámnak volt egy Rolls-Royce-a, és volt egy fehér furgonja is. Munkásosztálybeli háttérből származom, így apám a 80-as években vállalkozó volt, anyukámmal a konyhaasztalnál kezdte el a vállalkozását, és nagyon jól ment neki, így vett magának egy Rolls-Royce-t.

Hozzátette:

Egy átlagos iskolába jártunk, és nem éltünk nagy házban, és abban a pillanatban, ahogy pénzt szerzett, elment és vett magának egy Rolls-Royce-t. Egyik nap a Rolls-Royce-ban mentünk iskolába, másik nap pedig a furgonban, mert ő még mindig dolgozott, nagyon is munkás volt.

Victoria bevallotta, hogy megalázó volt számára, hogy a puccos autóval kell iskolába járnia, mivel akkoriban kétségbeesetten próbált beilleszkedni.

Én és a testvéreim könyörögtünk neki, hogy 'Nem mehetnénk iskolába a fehér furgonnal?'. Megalázó volt számunkra a gondolat, hogy a Rolls-Royce-ban menjünk. Hogy megváltoztak a dolgok! Manapság azt mondanám: 'Ne aggódjatok a furgon miatt, menjünk a Rolls-Royce-szal'. De akkoriban csak be akartunk illeszkedni.

via Female First

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek