Starity

Deadpool & Rozsomák: Jennifer Garner Elektraként tért vissza és elképesztő edzésrutint követett - videó!

2024. augusztus 06. 14:02   |   Szerző: Four

Több híresség mellett Jennifer Garner is elfogadta a felkérést és visszatért Elektraként.

hirdetés

Hónapokig edzett Jennifer Garner, hogy újra olyan formába kerüljön, mint ami Elektra szerepében jellemző volt rá. A színésznő 2004 óta nem bújt a szuperhős bőrébe, ám Ryan Reynolds meggyőzte, hogy térjen vissza az ikonikus szerephez a Deadpool & Rozsomákban. 

Garner nagyon alaposan felkészült a forgatásra: súlyemelés, boksz, úszás, víziaerobik, futás, és HIIT edzés volt a rutinjában. 

A híresség Instagramra posztolt hosszabb videót arról, hogyan haladt, és elárulta, még Az Adam-projekt forgatásakor kérte fel Reynolds illetve Shawn Levy a szerepre, ő pedig igent mondott. 

Nem tudtam, hogy nekem és Elektrának szükségünk van egy lezárásra, de Shawn és Ryan tisztában voltak ezzel. Több szempontból is tehetségesek, de a lista elején az szerepel, hogy akit meglátnak, azt felvidítják. 

- írta, majd így folytatta: 

Nagyon élveztem a harcjelenet forgatását, és igazi álom volt, hogy összejött a csapat. Büszke vagyok a barátaimra, és hálás vagyok, hogy velük lehettem. A "köszönöm" nem elég kifejező, de jó lesz addig, amíg ki nem találok helyette egy megfelelőbb szót. 

- hálálkodott. 

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek