Starity

Daisy Ridley először azt hitte, csak kimerült - komoly betegséget diagnosztizáltak nála

2024. augusztus 06. 20:08   |   Szerző: Four

A Star Wars-filmek sztárja elárulta, nemrég komoly betegséget diagnosztizáltak nála.

hirdetés

Daisy Ridley a Women's Health magazinnak mesélt arról, hogy még ő maga is meglepődött, amikor pajzsmirigy-túlműködést, vagyis Graves-Basedow-kórt állapítottak meg nála, pedig ő csak azt hitte az egyik szerepe merítette ki ennyire. 

Ridley elmondása szerint hőhullámok és folyamatos fáradtság gyötörte:

Azt hittem, valószínű azért érzem magam ilyen rosszul, mert egy stresszes szerepet játszottam. 

Ám amikor kivizsgáltatta magát, kiderült, hogy a fent említett autoimmun betegséggel küzd, amire eddig nem találtak gyógymódot. 

Vicces volt, azt gondoltam, hogy szimplán haragszom a világra - de kiderült, hogy minden olyan gyorsan működött a testemben, hogy nem tudtam megnyugodni. 

A színésznő azóta gyógyszereket szed a betegségre, illetve nagyon figyel az étkezésére és arra, hogy minél többet mozogjon. 

Nem vagyok nagyon szigorú magammal, de az, hogy általában véve kihagyom a glutént az étrendemből, nagyon jót tett. Csak utólag jöttem rá, hogy milyen rosszul éreztem magam korábban. Visszanézve azt gondolom: "Hogy tudtam így élni?"

- mondta, és hozzátette: 

Mindig is odafigyeltem az egészségemre, de most próbálok sokkal jobban koncentrálni arra, hogy jól érezzem magam a bőrömben. Sokféle holisztikus dolgot kipróbáltam, de azt is tudom, hogy nagy kiváltság, hogy megtehetem ezt. 

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek