Starity

Halottnak hitték Gábor Zsazsát

2010. december 22. 16:04   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gábor Zsazsa szeptember óta nem kapta meg nyugdíját, mert az amerikai művészek szövetsége halottnak hitte.

hirdetés
Halottnak hitték Gábor Zsazsát

Gábor Zsazsa nyugdíját szeptember óta nem utalta át az amerikai művészek szövetsége, mert halottnak hitték a színésznőt. A művésznő férje jelezte a tévedést a szervezet felé, de nem hitték el, ezért meglátogatták a házaspárt Los Angeles-i otthonukban.

A férj, Frederic von Anhalt herceg a következőt nyilatkozta: Többször kerestem már őket, hogy mi van a pénzzel, nemrégiben derült csak ki, hogy azért nem utaltak, mert Zsazsa halottként szerepel a listájukon. Ez óriási félreértés, a feleségem nagyon is él, sőt mind jobban van.

A 93 éves művésznő korai halálhírét keltették. A mondás szerint: akinek halálhírét keltik, sokáig él. Reméljük a színésznő is sokáig lesz még az élők között.

Gábor Zsazsa halála után konzerváltatni akarja testét, hogy szépségét megőrizhesse az örökkévalóságnak. Férje elmondta, hogy mindig az volt a művésznő álma, hogy szépsége maradandó lesz. 

A színésznő kérésére holtteste a Body Worlds (Testvilágok) című kiállítással világkörüli turnéra is indul majd. Teste konzerválására ugyanazt a technikát alkalmazzák majd, amit a Bodies kiállításon bemutatott testeken is alkalmaztak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek