Starity

Sabrina Carpenter tagadja, hogy Taylor Swift engedélyét kérte volna Kim Kardashiannal kapcsolatban

2024. augusztus 07. 10:10   |   Szerző: Four

Az énekesnő bevállalta, hogy Taylor ősellenségének, Kim Kardashiannak a márkáját reklámozza.

hirdetés

Sabrina Carpenter tartja magát ahhoz, hogy nem kellett Taylor Swift "engedélyét" kérnie ahhoz, hogy szerepelhessen Kim Kardashian fehérneműmárkájának reklámkampányában. 

Az énekesnőről áprilisban készültek fotók, amint a Skims új kollekcióját promótálta - de sokan felvonták a szemöldöküket, vajon ez hogy fért bele Taylor és Sabrina barátságába. Előbbi ugyanis köztudottan az egyik ősellenségének tekinti Kardashiant. 

Carpenter a Varietynek fejtette ki, hogy vélekedik az együttműködésről: 

Taylor annyira laza volt az egésszel kapcsolatban. Mindegy, mit mondnanak róla, emelt fővel birkózik meg a kihívásokkal. Azok a posztok, amelyek arról szóltak, hogy az engedélyét kellett kérnem - nem igazak. Ő az egyik legeslegjobb barátom, gyakran vacsorázunk együtt vagy csak írunk egymásnak. 

- jelentette ki. 

Azt egy korábbi interjúban ugyan nem fejtette ki, hogy valóban engedélyt kért-e Swifttől, de azt kijelentette, "nagyon-nagyon sokat beszéltek a projektről."

Az énekesnő tulajdonképpen Swift egyik "mentoráltja": több koncertjén is ő volt az előzenekar, illetve gyakran nyilatkozik arról, Taylor mennyit segített neki a karrierje beindulásában. 

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek