Starity

Terrortámadás veszélye miatt elmaradnak Taylor Swift bécsi fellépései

2024. augusztus 07. 23:11   |   Szerző: LexiCobain

Rengeteg hazai rajongó váltott jegyet az amerikai popsztár koncertjére, ám sajnos Taylor mégsem lép fel az osztrák fővárosban.

hirdetés

Taylor Swift augusztus 8-án, 9-én és 10-én lépett volna fel a The Eras Tour elnevezésű fellépéssorozatának keretein belül Bécsben, ám a szervezők bejelentették, hogy a koncertek terrorveszély miatt elmaradnak. Már korábban is köztudott volt, hogy fokozott biztonsági intézkedésekkel készültek a szervezők az énekesnő koncertjeire, és több, mint 200 rendőrt vezényeltek a helyszínre, de miután az Iszlám Államnak hűséget vallott egyik gyanúsított merénylettel fenyegetőzött, a koncerteket biztonsági okokból lemondták.

Az Index beszámolója szerint két főt őrizetbe is vettek a bűnüldöző hatóságok, ráadásul egyiküknél beazonosítatlan vegyi anyagot találtak, melynek kivizsgálása jelenleg is zajlik.

Taylor egyelőre nem szólalt meg a történtek kapcsán, de egyes források tudni vélik, hogy vasárnap óta Bécsben tartózkodik. Ha fellépni nem is lesz alkalma, remélhetőleg szakít időt arra, hogy szétnézzen Ausztria fővárosában és gyönyörködjön a mesés építészeti megoldásokban, a csodaszép kertekben és izgalmas tárlatokat kínáló múzeumokban, mielőtt továbbutazna Londonba, ahol 5 koncertet is adni fog augusztus 15-e és 20-a között.

via Index

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek