Starity

Ezt szeretnék a magyar rajongók a lemondott Taylor Swift-koncertek helyett

2024. augusztus 09. 19:07   |   Szerző: SzilviD

Taylor Swift bécsi koncertjeit terrorfenyegetés miatt mondták le. Petíciót indítottak a magyar rajongók.

hirdetés

Terrorfenyegetettség miatt lemondták Taylor Swift bécsi koncertjeit. A magyar rajongók rengeteg pénzt buktak a lefújás miatt, ezért petíciót indítottak, hogy Budapesten tartsák meg az elmaradt koncerteket.

Ausztria belügyminisztériuma szerdán közölte, hogy őrizetbe vettek két személyt, akik merényletet terveztek Taylor Swift bécsi koncertjein - írja az Index. Ezért a csütörtökre, a péntekre és a szombatra tervezett koncerteket elhalasztották. Több magyar rajongó is ott lett volna a koncerten, többségük bukta a szállás árát. 

Egyikük az RTL-nek mesélte el, hogy mind a három koncertre volt jegye, a szállás körülbelül 400 ezer forintjába került. Mások is bukták a szállást, mert félnek most Bécsbe utazni. Az egyik rajongó azonban hozzátette, hogy hálás az osztrák rendőrségnek, akik akár az életüket is megmenthették, amiért felfedezték, hogy terrorcselekmény készül. 

A magyar fanok nem akarnak belenyugodni az elmaradt koncertekbe, ezért petíciót indítottak azért, hogy azokat Budapesten tartsák meg.

 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek