Starity

Hosszú idő után először kapták lencsevégre a lesifotósok Amanda Bynest

2024. augusztus 09. 23:11   |   Szerző: LexiCobain

A Micsoda srác ez a lány sztárja évekkel ezelőtt visszavonult és maga mögött hagyta a rivaldafényt.

hirdetés

Ha közszereplésre már nem is vágyik, Hollywoodot nem hagyta el Amanda Bynes. A színésznő köztudottan felhagyott a színjátszással és manikűrösként dolgozik – teljesen átlagos életet él. Augusztus 7-én azonban hosszú idő után elcsípték őt a lesifotósok, a megörökített képeken pedig nagyon kimerültnek tűnik az egykor oly energikus színésznő.

A képeket ide kattintva tekinthetitek meg.

Amanda egyébként márciusban jelentette be, hogy a jövőben parókát fog viselni, mivel tavaly év végén rövidre nyíratta a haját, ám nem elégedett az eredménnyel és nem tetszik neki az, ahogyan a haja nő, így ezt kívánja palástolni a műhajjal. Korábban arról is beszélt, hogy súlyos depressziójának következtében több, mint 20 kilót hízott, céljául pedig azt tűzte ki, hogy visszanyeri 50 kilós álomalakját.

Csak az elmúlt néhány hónapban több, mint 9 kilót híztam a depressziónak köszönhetően. Már sokkal jobban vagyok, és megtanultam ellent mondani magamnak akkor is, ha nincs kedvem edzeni vagy tisztán étkezni. Jelenleg 73 kiló vagyok, és szeretnék visszafogyni 50 kilóra

– vallotta márciusban Amanda.

Bynes az elmúlt hónapokban ismét a média kereszttüzében találta magát, miután március közepén debütált a Csend a forgatáson – A gyerektévé sötét oldala című dokusorozat, melyben a Nickelodeon egykori gyereksztárjai „fellibbentették a fátylat” és nyilvánosságra hozták, mi minden történt kedvenc gyerekműsoraink elkészítésének közben. Sokan azt várták, Amanda is a kamerák elé áll és megosztja történetét a világgal, ám erre nem került sor.

Amanda úgy érezte, nincs mit megosztania, ami előrébb vinné ezt az ügyet. Ugyanakkor hálás a Nickelodeonnak, amiért beindította a karrierjét

– nyilatkozta egy bennfentes a színésznő távolmaradása kapcsán.

via JustJared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek