Starity

Csak egyetlen ember kedvelte Ben Afflecket J.Lo szerettei közül

2024. augusztus 12. 13:01   |   Szerző: Four

A színész-énekesnő szerettei nem repestek a boldogságtól, amikor újra összejöttek.

hirdetés

Ben Affleck és J.Lo romba dőlt románcáról nemrég írtuk meg, hogy igazából a 20 évvel ezelőtti jegyességük lezárása volt, és mint kiderült, sokan egyáltalán nem bánják, hogy "Bennifernek" befellegzett. 

Benny Medina, Lopez menedzsere például valószínűleg kifejezetten örült neki, hogy Affleck kikerült az énekesnő életéből, mert az ismerőseik szerint ki nem állhatta a hírességet. A Page Six forrása szerint Medina már 20 évvel ezelőtt sem kedvelte Afflecket, érdekesség, hogy J.Lo 2003-ban kirúgta a menedzserét, és állítólag a döntés mögött Ben állt, aki szintén nagyon nem szimpatizált a férfival. 

Aztán amikor Lopez és Affleck 2004-ben szakított, az énekesnő ismét felkereste a menedzsert, akivel azóta elválaszthatatlanok. Medina nem csak munkatársa, hanem barátja és tanácsadója is, és Lopez állítólag semmilyen döntést nem hoz meg anélkül, hogy ne kérné ki a véleményét. 

Így aztán Ben és Benny kénytelenek voltak megtűrni egymást az utóbbi két évben - mint kiderült, nem sok sikerrel. 

Ki nem állhatták egymást. Nem szimpatizálnak és még mindig vannak köztük elvarratlan szálak. 

- mondta a bennfentes, aki szerint amikor 2021-ben Ben és Jen újra összejött, Medina új taktikát választott és inkább kivárta, mi sül ki a dologból:

Úgy állt hozzá a kapcsolatukhoz, hogy "inkább nem mond semmit". Nem örült neki, de nem volt negatív sem. Ismeri Jennifert, tudta, hogy feleségül fog menni Benhez, akkor meg mi értelme lett volna vitatkozni? 

Ugyanígy egyébként J.Lo egyik legjobb barátnője, Leah Remini sem repesett az örömől, amikor megtudta, hogy Jen újra egy párt alkot Bennel. Ám amikor kifejtette, hogy szerinte Affleck továbbra sem kész a komoly kapcsolatra, J.Lo annyira megsértődött, hogy megszakította az évtizedes barátságot, és még az esküvőre sem hívta el a színésznőt. (Idén egyébként kibékültek, miután J.Lo kénytelen volt rájönni, hogy Remininek igaza volt.)

Az egyetlen ember a színész-énekesnő belső köréből az édesanyja, Lupe volt, aki támogatta Bent. Korábban még írtunk is arról, hogy az asszony évekig imádkozott azért, hogy J.Lo és Ben újra összejöjjenek.

Jennifer édesanyján kívül senki se kedvelte Bent. Egy tripla s*ggfej. 

- nyilatkozta egy másik bennfentes. 

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek