Starity

Védekezz te is a bőröregedés ellen az alábbi módszerek segítségével!

2024. augusztus 10. 15:03   |   

Az idő múlása a bőrödet sem kíméli. Számos esztétikai változás megy végbe rajta. Ilyen lehet például a rugalmasságának csökkenése, a ráncok és a pigmentfoltok megjelenése, a bőrproblémák sokasodása, illetve az öregedő, fáradt tekintet kialakulása.

hirdetés
Védekezz te is a bőröregedés ellen az alábbi módszerek segítségével!

Miként léphetsz fel ezek ellen?

A bőrödről való gondoskodást érdemes úgy elképzelni, mint egy nagy tortát, amelynek minden egyes szelete egy kicsit hozzátesz a végeredményhez. A leghangsúlyosabb közülük a rendszeres napi bőrápolási rutin, amely alapvetően a mélytisztításból, a tonizálásból, a hidratálásból és a fényvédelemből áll. 

De természetesen számtalan extra lépéssel is kiegészíthető. Ilyen lehet például a QMS Medicosmetics Hungary egyik maszkjának, a LED maszknak a használata, amelyben a fény három leghatékonyabb hullámhossza került kombinálásra. 

Javítja a bőr tömörségét, illetve csökkenti a bőrpírt, fokozza a vérkeringést, és ezáltal optimalizálja a szövetek oxigénnel való ellátását. Az 1070 nm klinikailag bizonyítottan a legmélyebb rétegekbe hatoló hullámhossz, amely erős gyulladásgátló reakciót hoz létre, miközben intenzív hatást gyakorol a sejtekre.

A használata rendkívül egyszerű. Első lépésként alaposan meg kell tisztítani az arcbőrt, amelyet a márka egyik kollagénszérumjának felvitele kell, hogy kövessen. Ha pont azon a napon szeretnéd feltenni a maszkot, amelyre peelingezést is terveztél, akkor kövesd a tej, tonik, peeling, kollagén sorrendet! Más szérumot vagy hidratáló krémet semmiképpen ne használj, mert azok gátolhatják a maszk működését!

A torta egyéb szeletei

A tökéletes bőrhöz az arcápolási rutin mellett az egészséges táplálkozás, az értékes táplálékkiegészítők szedése, illetve az egészséges életmód a sok mozgással és a káros szenvedélyek mellőzésével szintén nagymértékben hozzájárul. 

A QMS a hidrolizált kollagént tartalmazó kapszuláját jó szívvel ajánljuk neked. Ez az étrend-kiegészítő ugyanis egyenesen a vékonybélbe kerülve szívódik fel, amelynek köszönhetően a többi, szájon át bevitt kollagénhez képest nagyobb mértékben hasznosul.

Elég akár 90 napig szedni ahhoz, hogy hatékonyan csökkentse a bőr öregedését és a ráncokat, illetve javítsa a bőr rugalmasságát és hidratáltságát.

A fényvédelemről se feledkezz meg!

Az UV-sugárzás nagymértékben hozzájárul a ráncok, a pigmentfoltok és a petyhüdtség idejekorán történő megjelenéséhez. Ezért sem maradhat ki a bőrápolási rutinból a fényvédelem, amelyhez szintén a QMS egyik termékét ajánljuk. A fényvédőjük olyannyira hatékony, hogy még a Maldív-szigeteki erős UV-sugárzásnál is bizonyított.

Ha bármilyen kérdésed felmerülne a cikkben említett termékekkel kapcsolatban, keresd bátran a QMS szakértő csapatát, akik mindenre választ adnak majd!

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek