Starity

Ben Affleck örül, hogy nem kell többé Jennifer Lopez "kitalált világában" élnie

2024. augusztus 12. 21:09   |   Szerző: Four

J.Lo kétségbeesetten szeretne bizonyítani valamit, de az ellenkezője sikerült neki.

hirdetés

J.Lo szinte az egész nyarat Hamptonsban töltötte, és miközben naponta érkeztek a hírek arról, hogy a házassága romokban van, próbált úgy tenni, mintha élete egyik legjobb időszakát töltené el. Egy influenszer szerint folyton magára hívta a paparazzikat, hogy tökéletesen beállított fotók készüljenek róla, illetve elbiciklizett az egyik közeli, népszerű fagyizóba is, de nem ment be, csak lefényképezkedett előtte.

Az In Touch Weekly forrása szerint azonban Lopez valójában kétségbeesetten próbálta megmutatni Bennek, hogy mit veszít, emellett mindenképpen bizonyítani szeretett volna neki - de csak azt érte el, hogy a színész még biztosabb legyen a döntésében, hogy válni akar. 

Ben nyilvánvalóan tisztában van vele, hogy J.Lo magára hívja a paparazzikat és próbál úgy tenni, mintha a világon semmilyen problémája nem lenne. Ő azonban tudja, hogy ennek épp az ellenkezője a valóság, mert amikor beszélnek, Lopez teljesen más arcát mutatja. Ezzel az egésszel csak azt érte el, hogy Ben megkönnyebbült, hogy nem kell Jennifer kitalált világában élnie többé. 

- mesélte a forrás, majd így folytatta: 

Ha J.Lo tényleg le akarná nyűgözni és visszakapni őt, akkor sokkal kevesebbet szerepelne nyilvánosság előtt. De nyilván ő ennek az ellenkezője, amit Ben nagyon kínosnak és mesterkéltnek tart. Szomorú az egész, mert Jennifer egyértelműen kétségbeesetten szeretne bizonyítani valamit, de igazából csak azt bizonyította be Bennek, hogy jó döntést hozott, amikor szakított vele. 

Korábban írtunk róla, hogy Jennifer most élete legjobb formájába szeretné hozni magát, hogy Ben lássa, mit veszített, és ezért nagyon kemény edzésprogramot és szigorú diétát követ a sztár.  

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek