Starity

Nem akarnak kapcsolatot a Velünk véget ér színészei Justin Baldonival

2024. augusztus 13. 13:01   |   Szerző: SzilviD

Dráma van a Velünk véget ér című film körül, források azt állítják, hogy a szereplők nem akarják, hogy bármi közük legyen Justin Baldonihoz.

hirdetés

Egyre több rajongónak tűnik úgy, hogy valami nincs rendben a Velünk véget ér stábjában, mintha a többi színész nem igazán kedvelné Justin Baldonit

A színészek közötti feszültségről szóló pletykák a film megjelenése előtti hetekben kezdtek felszínre kerülni, amikor a rajongók rájöttek, hogy a stábtagok nem követik Baldonit az Instagramon, pedig ő követi őket. Blake Lively, Brandon Sklenar, Jenny Slate, Isabela Ferrer és Alex Neustaedter nem követik őt, ő viszont mindannyiukat követi. Az író Colleen Hoover szintén nem követi a színész-rendezőt.

Baldoni a sajtótájékoztatókon sem vett részt a többiekkel. Mindenki részt vett a New York-i premieren augusztus 6-án, de ő nem pózolt másokkal a filmből. A források azt mondták a Page Six-nek, hogy még csak nem is ugyanabban a teremben nézte a végeredményt, mint a csapat többi tagja.

Baldoni az AMC Lincoln Square egyik színházában ült családjával, barátaival, a Sony és Baldoni produkciós cégének munkatársaival, míg Lively egy másik moziban nézte a filmet a saját vendégeivel.

A DailyMail.com-nak egy forrás azt állította, hogy Baldoni „hímsoviniszta” és „elutasító” volt a film készítése során.

A bántalmazást ábrázoló jelenetek során Justin nem vette figyelembe Blake karakterének nézőpontját, ehelyett kizárólag a bántalmazó férfi nézőpontra összpontosított. A megközelítése nagyon hímsoviniszta volt, feszült hangulatot teremtve a forgatáson

- mondta a forrás.

Justin majdnem a karakterré vált abban az értelemben, hogy néhány nő a forgatáson úgy érezte, hogy bántalmazza őket, és hogy nem volt professzionális és nem kért bocsánatot.

via Just Jared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek