Starity

Azon a francia birtokon készült fotósorozat Brad Pittről és George Clooney-ról, amelyért "Brangelina" évek óta csatázik

2024. augusztus 13. 22:10   |   Szerző: Four

Brad Pitt meghívta a barátját arra a birtokra, amelyért még mindig folyik a harc Angelina Jolie-val.

hirdetés

Brad Pittről és George Clooney-ról a brit GQ magazin készített különleges fotókat egy még különlegesebb helyszínen: azon a franciaországi birtokon, amelyért Brad Pitt és Angelina Jolie évek óta pereskedik. 

Az említett helyszín a Correns-ben található Chateau Miraval: itt fogadott örök hűséget egymásnak a sztárpár, és itt vitt sikerre egy ma már igencsak jövedelmező borászatot a színész. Arról, hogy milyen véget nem érő csata folyik a 160 millió dollár értékű helyért, ide kattintva bővebben olvashatsz. 

Az interjú szerint Clooney és a felesége, Amal három évvel ezelőtt vettek egy a birtokhoz közeli házat, amely a színész elmondása szerint mindössze "kilenc percre van" Pitt-től. Utóbbi pedig kijelentette, imádja vendégül látni a Chateau-ban a barátait, mert "jó a levegő és zöld a fű", ő pedig most már az a fickó, aki ezeket a dolgokat élvezi.

A fotózás apropója egyébként hamarosan érkező filmjük, a Két magányos farkas volt, amelynek premierje szeptember 19-én lesz, és ide kattintva látható a szinkronos előzetese. 

via People

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek