Starity

Blake Lively testét kritizálta Justin Baldoni a Velünk véget ér forgatásán?

2024. augusztus 15. 16:04   |   Szerző: Four

A két híresség menedzsmentje között most megy az adok-kapok, annyi biztos, hogy nagy az ellentét köztük.

hirdetés

Blake Lively a legújabb információk szerint testszégyenítés áldozata lett a Velünk véget ér forgatásán: a színésznő a TMZ forrása szerint nagyon rossz néven vette, hogy egy jelenet előtt, amikor Justin Baldoninak fel kellett őt emelnie, a színész megkérdezte az egyik edzőtől, hogy Lively hány kiló. 

A Page Six szerint Baldoninak már évek óta rossz a háta, és azért akarta tudni Lively súlyát, hogy rendesen felkészülhessen az emelésre. 

Blake-nek azonban, aki röviddel a negyedik gyermeke születése után állt munkába, valószínűleg nagyon rosszul esett, amikor ezt megtudta. 

A Velünk véget ér körül zajló dráma úgy tűnik, csak most kezd kibontakozni: már a promótálás során elég egyértelmű volt, hogy Baldoni és Lively között nagy ellentétek vannak, hiszen a két színész soha nem volt egy légtérben és a premieren nem voltak hajlandóak közös fotót készíteni. 

Egyesek szerint mivel Baldoni a film rendezője, Lively pedig a producere volt, sok döntésban különbözött a véleményük és ez okozta a fő feszültséget a munka során. 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek