Starity

Justin Baldoni krízismenedzsmentet szerződtetett, akkora a gond a Velünk véget ér körül

2024. augusztus 16. 07:07   |   Szerző: Four

Úgy tűnik, hogy valamin nagyon összeveszett Blake Lively és Justin Baldoni.

hirdetés

Justin Baldoni nem hagyja szó nélkül a róla érkező aggasztó híreket: krízismenedzsmentet fogadott fel. A Velünk véget ér sztárjáról nemrég többen is úgy nyilatkoztak, hogy nem csak Blake Lively, de a produkció többi szereplője sem akart együtt mutatkozni vele, mert "kellemetlen hangulatot teremtett a közös munka során."

Egyesek szerint Blake Livelynak nagyon nem esett jól, hogy Baldoni a testére tett megjegyzéseket, illetve az utómunka során sem tudtak megegyezni, mert Blake producerként, Justin pedig rendezőként teljesen máshogy alakította volna a történetet. 

A Page Six szerint a színész Melissa Nathan krízismenedzsert fogadta fel, aki igazi hollywoodi veteránnak számít ilyen esetekben. Lehetséges, hogy pont ennek hatására érkezik egyre több aggasztó hír Blake Livelyról: több interjú is napvilágra került, amiben a rajongók szerint Blake udvariatlanul viselkedett, illetve többek szerint sem vall profizmusra, hogy a színésznő a promótálás során alig ejtett szót a film valódi témájáról, a bántalmazó kapcsolatokról. 

Embed from Getty Images

 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek