Starity

Élete legkínosabb interjúját készítette Blake Livelyval egy újságíró - fel akart mondani utána

2024. augusztus 16. 08:08   |   Szerző: Four

A színésznő évekkel ezelőtt adta az interjút, ami nagyon nem sikerült jól.

hirdetés

Habár a Velünk véget ér sajtótúrája már lezajlott, egyre nagyobb a dráma a film szereplői körül. Mint ahogy korábban is írtuk, a két főszereplő, Justin Baldoni és Blake Lively között komoly ellentétek voltak a forgatás és az utómunka során is (előbbi rendezte, utóbbi pedig producere a filmnek), emellett egyes források szerint nem csak Lively, de az egész szereplőgárda nem szimpatizált Justinnal - aki állítólag toxikus hangulatot teremtett - ezért is promótálták teljesen külön a produkciót. 

Baldoni, akinek feltehetően elege lett a róla érkező negatív hírekből, krízismenedzsmentet fogadott fel, hogy kikalapálja a megítélésén esett csorbát. Ezzel együtt viszont Blake Livelyról kezdtek megjelenni aggasztó hírek. 

Kjersti Flaa norvég riporter például a napokban posztolt egy videót, amelynek ezt a címet adta: "Az interjú, amelynek hatására fel akartam adni a munkám". Kjersti 2016-ban készített interjút Blake-kel illetve Parker Posey-val, a Cafe Society című filmjük kapcsán. Flaa azzal indította a beszélgetést, hogy gratulált Livelynak, aki akkoriban várta egyik kislányát, Inezt. 

Gratulálok a kis pocakodhoz!

- jelentette ki Flaa, amelyre Lively így reagált: 

Gratulálok a te kis pocakodhoz!

A két színésznő elviccelődött "az idomaikon", de Livelyt láthatóan rosszul érintette, hogy Flaa felhozta ezt a témát. Majd amikor arról kérdezte a két sztárt, hogy milyen volt korhű ruhákat viselni a filmben, Lively így válaszolt: 

Mindenki a ruhákról kérdez minket, de nem tudom, hogy a férfiakat megkérdezik-e a jelmezeikről. (...) Nem csak a nők viselnek ruhákat, de úgy érzem, csak őket vonják bele ebbe a párbeszédbe. 

- mondta, és végig inkább Posey-val és nem a riporterrel beszélgetett, mintha nem is akarna ránézni Flaa-ra, aki láthatóan nagyon kellemetlenül érezte magát. 

A videó erősen megosztotta a rajongókat: egyesek szerint nem volt profi hozzáállás Kjersti részéről, hogy megjegyzést tett Lively testére, mások szerint viszont a színésznő kezelte rosszul a helyzetet, hiszen Flaa valószínűleg csak jót akart a gratulációval illetve a ruhákra vonatkozó kérdéssel. 

via People 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek