Starity

Gyerekei szerveznek randikat Kim Kardashiannak

2024. augusztus 16. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Noha Kim maga azt vallja, ő még nem áll készen egy új kapcsolatra, a gyerekei arra bátorítják, hogy randizzon.

hirdetés

Kim Kardashian 2021-ben adta be a válókeresetet gyermekei apja, Kanye West ellen, és bár azóta volt néhány sikertelen próbálkozása a férfiakkal, jelenleg is szingli. Csemetéi, a 11 éves North, a 8 éves Saint, a 6 éves Chicago és az 5 éves Psalm azonban megelégelték, hogy édesanyjuk magányos, így a kezükbe vették az irányítást, már ami Kim magánéletét illeti.

Vicces, hogy a gyerekeim próbálnak randit szervezni nekem. Ők készen állnak [egy új férfira], én azonban nem. Különösek, még listákat is készítenek nekem. Saint azt szeretné, ha egy kosárlabdázóval vagy futballistával alkotnék egy párt, mire én mindig azt gondolom, Ó, ha csak tudnád.... Vannak a gyerkőceim között olyanok, akik arra biztatnának, hogy streamerekkel randizzak. Megvannak a maguk kis listái, és titkon randikat próbálnak szervezni nekem. Meg szoktam ilyenkor mondani nekik, hogy Srácok, ez nem az, amit jelen pillanatban akarok.

– mesélte Jimmy Fallonnak a The Tonight Show-ban a valóságshow sztár, aki jelenleg azon dolgozik, hogy minél szorosabb kapcsolatot alakítson ki a négy gyermekkel.

Imádom egyesével elvinni őket egy kicsit kikapcsolódni, mert így erősödik a köztünk lévő kötelék. Egyikük totál odavan a karatéért, míg a másik olyan, mint egy kis hercegnő és imádja a csillogást. Northot a művészet érdekli. Saint a futballért és a kosárlabdáért rajong, én pedig a gyerekek minden meccsére elmegyek. Hamarosan Spanyolországba utazunk majd, hogy lássuk játszani a Real Madridot. Nagyon bolondos, hogy a gyerekek érdeklődési körének megfelelően járom a világot, de rettentően élvezem.

via E! Online

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek