Starity

Csalódtak a rajongók Taylor Swiftben

2024. augusztus 16. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Több százezren váltottak jegyet az énekesnő bécsi fellépéseire, akik még mindig szomorúan gondolnak a történtekre.

hirdetés

Ahogy korábban beszámoltunk róla, Taylor Swift augusztus 8-a és 10-e között három koncertet adott volna az osztrák fővárosban, ám a koncerteket lemondták a szervezők terrortámadás veszélyének megalapozott gyanúja miatt. Az ügyben többeket letartóztattak, a nyomozás jelenleg is tart.

A rajongókat érthető módon sokkolta a hír, és noha Bécs városának vezetői különböző ingyenes programokkal, étellel és itallal kedveskedtek a Swiftie-knek, mély tüske maradt bennük a történtek kapcsán, mivel az énekesnő és csapata azóta sem kommunikált a hoppon maradt fanatikusokkal.

Noha azóta felröppent a pletyka, hogy a jövőben pótlásra kerülnek a koncertek, Taylor még csak említést sem tett az eseményekről, amivel sokak ellenérzését váltotta ki. Sokan úgy vélik, biztonsági okokból nem nyilatkozott a popsztár az ellene és közönsége ellen tervezett merénylet kapcsán; mások ezzel szemben úgy gondolják, valamilyen kárpótlásra készül, amivel meglephetné azokat, akik vártak rá. A sokezres tömeg egyébként ellepte Bécs belvárosát és napokon át ünnepelték a The Eras Tour elnevezésű fellépéssorozatot, és noha ők nem láthatták és hallhatták Taylort, azzal szórakoztatták magukat, hogy ők adták elő a dalokat, amik az Ernst Happel Stadiumban tartott koncert repertoárját képezték volna.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek