Starity

Tippek a fényképeink különleges megjelenítéséhez

2024. augusztus 14. 15:03   |   

A digitális fotók legnagyobb kihívását az jelenti, hogy miképpen tudjuk úgy megjeleníteni őket, hogy azok a lehető legélethűbben ábrázolják a valóságot. Számos megoldási lehetőség található a neten, azonban a plasztiktábla tökéletes alternatívát jelent.

hirdetés
Tippek a fényképeink különleges megjelenítéséhez

Nem csak azért, mert esztétikus látvány, hanem azért is, mert nagyon tartós és könnyen kezelhető végeredményt ad. Igazán különleges hatást érhetünk el ezzel a megoldással, ami még nem annyira jellemző a köztudatban, ettől függetlenül a fotósok és a művészek világában már meglehetősen elterjedt alternatívának számít.

Tartson velünk, és adunk néhány tippet ahhoz, hogy miért érdemes ezt a lehetőséget is kipróbálni a fotók megelevenítésére.

Képkeret vagy plasztiktábla?

A myprintpix.hu plasztiktábla tervezőfelülete szinte azonnal megadja a választ erre a kérdésre. Hasonlóan könnyen kezelhető opció, mint a hagyományos képkeretek, azonban sokkal tartósabb megoldást jelent.

A speciális anyagnak köszönhetően olyan élettartam biztosítható a végeredménynek, amit másképpen nem igazán tudunk elérni. A fotó egy habkarton magra kerül nyomtatásra, amit egy plasztik bevonat ítél hosszú életre.

Ennek köszönhetően nem deformálódik, nem sárgul meg, nem fakul ki és tökéletesen megőrzi eredeti színeit sokáig. A hagyományos megoldásokkal szemben nincs szükség sem keretre, sem pedig vakrámára, mert az anyag magától is megtartja a formáját.

Mire figyeljünk a megrendelésnél?

Természetesen az első lépés az, hogy keressünk egy olyan szolgáltatót, aki rendelkezik a megfelelő referenciákkal. A myprintpix.hu csapata pedig élen jár a témában, így bátran mondhatjuk, hogy tökéletes választás lehet.

A második lépésben ki kell választani a nyomtatandó fényképet. Arra azonban nagyon fontos figyelni, hogy a fotó felbontása megfelelő legyen, mert így garantálható csak a tökéletes végeredmény.

Fordítsunk kiemelt figyelmet arra is, hogy a kiválasztott szolgáltató hogyan szállítja ki a megrendelésünket. A plasztiktábla nagyon tartós megoldást jelent a falainkon, azonban érdemes tudni, hogy szállítás közben sérülékeny lehet.

Mik az előnyei a plasztiktábláknak?

Az egyik előnye, hogy kis súllyal rendelkezik, ezért könnyű a mozgatása és a felszerelése sem igényel komolyabb szakértelmet. Azok számára is ideális választás lehet, akik a kiállítások alkalmával gyakran cserélik az alkotásaikat.

A habkartonnak köszönhetően meglehetősen stabil alappal rendelkezik, amit a plasztik réteg tökéletesen véd a külső hatásoktól. Olyan helyeken, ahol gyakran éri a képet napfény vagy esetleg magas a páratartalom, nagyon jó alternatíva lehet az egyéb anyagokkal szemben.

A keret nélküli kivitel előnye pedig a különleges megjelenés, ami sok esetben eredményez luxushatást. A lakásunk dekorációján kívül pedig számos területen alkalmazhatóak, így a kiállításokon és az üzletekben is.

A hagyományos képelőhívás helyett érdemes szem előtt tartani ezt a lehetőséget is, mert a 20 x 30 cm-estől egészen a 20 x 80 cm-esig változatos méretek közül választhatunk.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek