Starity

Nem lesz több különleges kiadású Harry Potter-könyv

2024. augusztus 17. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Rajongók millióit sújtotta le a hír, amit a közelmúltban a MinaLima jelentett be.

hirdetés
Nem lesz több különleges kiadású Harry Potter-könyv

J. K. Rowling méltán népszerű könyvsorozatából, a Harry Potterből már számos különböző kiadás létezik, ám abban talán sokan egyetértetek velünk, hogy az egyik legkülönlegesebbnek és legexkluzívabbnak a MinaLima által készített, illusztrált, kihajtogatós változat számít. A cég napjainkig elkészítette az első három regény (Harry Potter és a bölcsek köve, Harry Potter és a titkok kamrája, Harry Potter és az azkabani fogoly) általuk újragondolt változatát, a fanatikusok pedig már csak arra a bejelentésre vártak, hogy mikor tarthatják a kezükben a negyedik illusztrált könyvet, a Harry Potter és a Tűz Serlegét. Sajnálatos módon a MinaLima szomorú hírrel tudott csak szolgálni, miszerint nem fogják elékészíteni a további köteteket.

Sokan kérdeztetek minket a Harry Potter és a Tűz Serlege MinaLima által illusztrált változatának megjelenési dátumáról. Tudatni akartuk olvasóinkkal, hogy a MinaLima Stúdió nem kapott megbízást a negyedik Harry Potter-könyv illusztrálására és nem folytatjuk részvételünket a sorozatban

– olvasható a Facebookon megosztott bejegyzésben, melyben a stúdió munkatársai hozzáteszik, hogy kiváltság volt számukra újraalkotni a varázsvilágot a saját elgondolásukban; megtiszteltetésnek élték meg, hogy rajongók sokaságával kapcsolódhattak e projekt keretein belül és végül köszönetet mondtak mindazoknak, akik támogatták őket a vállalkozásukban.

A könyveket erre a linkre kattintva szerezhetitek be.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek