Starity

Hírességek, akik ki nem állhatják Blake Livelyt

2024. augusztus 17. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Blake sokakat magára haragított a közelmúltban, ám sokan vannak, akik ezt megelőzően sem csináltak titkot abból, hogy nem kedvelik őt.

hirdetés

A szőke szépség a 2000-es évek egyik „it girl”-jének számított – karrierjét a Négyen egy gatyában című vígjátékban játszott szerepe indította be 2005-ben. Szőke hajkoronája, bájos mosolya és vibráló személyisége volt az, ami szimpatikussá tette a nézők körében, így nem csoda, hogy később ő kapta meg a Gossip Girl című drámasorozat egyik főszerepét. Serena van der Woodsen szerepében csak úgy tündökölt – lányok millió irigyelték a stílusát és szerettek volna rá hasonlítani.

Blake Lively a sorozat végetérte után is foglalkoztatott maradt, olyan neves alkotásokban játszott, mint az Adaline varázslatos élete, a Café Society, A zátony és az Egy kis szívesség – többek között. A közelmúltban azonban igencsak aláásta a hírnevét a főszereplésével készült Velünk véget ér promóciós körútján tett oda nem illő és sokszor tiszteletlen megnyilvánulásaival. Ahogy az össznépi harag rázúdult, egyre többen álltak elő a maguk történetével, de nemcsak a közönséget, hanem több kollégáját is magára haragította az évek során. Lássuk, kik azok, akik ki nem állhatják őt és azt is eláruljuk, miért!

Leighton Meester

Amikor 2007-ben elstartolt a Gossip Girl, rajongók milliói szerették volna megtudni, hogy a műsor két sztárja, a Blairt megformáló Leighton és a Serenát életre keltő Blake a való életben is barátok-e. Sokan csalódottságuknak adtak hangot, amikor kiderült: a két színésznő korántsem állnak közel egymáshoz. Míg a sorozatban a karaktereik hol baráti, hol ellenséges viszonyt ápolnak egymással, addig ők a való életben a kezdetektől fogva nem szimpatizáltak a másikkal.

A New York Magazine 2008-ban arról számolt be, hogy a két színésznő úgy kerüli egymást, mint a pestist szokás, mi több, Leighton úgy érezte, Blake minden figyelemre igényt tart és túlságosan énközpontú. A kettejük közti feszültséget a show egyik executive producere, Joshua Safran sem tagadta, ugyanis így mesélt a két szépség Gossip Girl-beli kapcsolatáról 2017-ben a Vanity Fair magazinnak:

Blake és Leighton nem voltak barátnők. Barátságosak voltak egymással, de nem álltak baráti viszonyban, mint Serena és Blair.

Ezt megerősíti az a tény is, hogy a sorozat 2012-es lezárását követően Blake és Leighton soha többé nem mutatkozott együtt, még egy társaságban sem nagyon lehetett elcsípni őket. A kettejük közti „nemszeretem” viszony fő oka a személyiségbeli eltérések voltak.

Scarlett Johansson

A Bosszúállók sztárja okkal orrolt meg Blake-re, mivel úgy érzi miatta futott zátonyra a 2008-ban Ryan Reynoldsszal kötött házassága. Scarlett egyévnyi randevúzás után esküdött örök hűséget Ryannek, ám a kapcsolatuk két évvel később, 2010-ben megromlott, amikor a színész elkezdte a Zöld Lámpás forgatását, mely film női főszereplője éppen Blake volt. Válásukat 2011-ben mondta ki a bíróság, közel egyidőben azzal, hogy Ryan randizni kezdett Blake-kel, így nem csoda, ha Scarlett úgy érezte, kapcsolatuk tönkremenetelének hátterében egy, a háta mögött már kibontakozóban lévő új szerelem állt.

Noha hivatalosan a hektikus életvitelüket jelölték meg a felek a periratokban a válás okaként, Scarlettben tüske maradt a történtek kapcsán, amit egy neve elhallgatását kérő barátja is megerősített a National Enquirernek adott nyilatkozatában:

Scarlett úgy érzi, Blake ellopta tőle Ryant, mert minden akkor romlott el köztük, amikor Ryan elkezdte a Zöld Lámpás forgatását 2010-ben.

Egy másik bennfentes az Us Weeklynek mesélt arról, hogy Johansson úgy érezte, Lively gátolta abban is, hogy megbékéljen Reynoldsszal, így a korábbi szerelem úgy múlt el, hogy a felek rendezték volna haragos viszonyukat. Ezt igazolja az is, hogy Scarlett korábban úgy vallott a Vanity Fairnek, miszerint nagy mértékben tud azonosulni a szereplésével készült, 2019-ben bemutatott Házassági történet című filmben alakított karakterével, Nicole-lal, akit a történet szerint megcsalnak.

Armie Hammer

Armie 2009-ben, mindössze négy Gossip Girl-epizódban szerepelt – ő alakította Blake karakterének, Serenának a potenciális kedvesét, Gabriel Edwardsot a második évadban. Elmondása szerint a műsor forgatása közel sem zajlott vidám keretek között, amiről bővebben a Watch What Happens Live című beszélgetős műsorban mesélt részletesebben Andy Cohennek és Chelsea Handlernek.

Engedjétek meg, hogy elmondjam, ezt a műsort nagyon nehéz volt forgatni, olyannyira, hogy végül nem is forgattam le az összes epizódot, amit eredetileg kellett volna

– magyarázta a színész, majd sejtelmesen utalgatni kezdett arra, hogy volt a stábban valaki, aki céljául tűzte ki az ő kirúgatását. 

Miután Cohen emlékeztette a nézőket, hogy Hammer szerelmi érdeklődésének tárgya Lively volt a sorozatban, Handler azzal viccelődött, hogy bizonyára a színésznő volt az oka, amiért a férfi távozott a sorozatból.

Nem, nem ezt mondom

– tagadott rögtön Armie, ám sokatmondó grimaszából ennek épp az ellenkezőjére lehetett következtetni.

A népszerű pletykafiók, a DeuxMoi azt is tudni véli, hogy a Gossip Girl forgatásán Armie egyszer leribancozta Blake-et egy csomó ember előtt és minden bizonnyal ez állt a két sztár viszályának hátterében.

Anna Kendrick

Anna a 2018-ban bemutatásra került Egy kis szívesség című filmen dolgozott együtt Blake-kel és hamar kiderült a nyilvánosság számára, hogy a filmben is látható és a promóciós körút során adott interjúk alatt tapasztalt csipkelődés nem a marketing része, sokkal inkább annak a bizonyítéka, hogy a két színésznő nem rajong egymásért.

A BuzzFeednek adott interjújuk során Kendrick és Lively felelevenítettek egy esetet, amikor utóbbi elkésett a forgatásról, kolléganőjét azonban nem tájékoztatták az átütemezésről és hosszan várakozott.

Az volt az a nap, amikor eldöntöttem, hogy utállak

– mondta Anna Blake-nek, majd később hozzátette:

Mindenféle sz*rságot pletykáltunk rólad.

Anna a Kjersti Flaa-nak adott interjújában azt sem rejtette véka alá, hogy letiltotta kolléganőjét az Instagramon és az MTV News munkatársával való beszélgetése során megkérte arra, hogy ne érintse őt meg, ezáltal fizikailag is elhatárolódott a szőkeségtől. Az Egy kis szívesség filmstúdiójában dolgozó bennfentes azt is tudni véli, hogy Anna többek között azért is viseltetett ellenszenvvel Blake iránt, mert minden figyelem a kolléganőjére irányult, mintha ő ott sem lett volna.

via The List

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek