Starity

Októberben jelenik meg Leiner Laura legújabb ifjúsági regénye

2024. augusztus 17. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

A nagy népszerűségnek örvendő írónő nemrégiben jelentette be, hogy mikor és milyen címmel érkezik a könyvesboltok polcaira legújabb regénye.

hirdetés

Fotó: Facebook I Leiner Laura

A Random, a 40 nyári nap és a Nem egyszerű után végre ismét egy könyvsorozattal rukkol elő a Szent Johanna Gimivel széles körben ismertté vált, többszörös Aranykönyv-díjas írónő, Leiner Laura. A közösségi oldalakon keresztül Laura már jó ideje lázban tartotta a rajongóit, ám nemrég végre elárulta: Mindig történik VALAMI a Deákban címmel ismét sorozatba kezd. Az első regényt augusztus 26-ától előre meg lehet rendelni, de hivatalosan csak október 8-án jelenik majd meg. (A hardcore LL-rajongók egy nappal korábban, október 7-én is megvásárolhatják a könyvet Laura testvérével közös könyvesboltjában, az L&L Könyvesboltban, Budapesten.)

Laura saját weboldalán keresztül megosztott néhány izgalmas részletet az újdonsággal kapcsolatban, melyeket mi is csokorba gyűjtöttünk nektek az átláthatóság érdekében:

  • A könyvsorozat címe: Belvárosi Deák-sorozat.
  • Az első könyv 448 oldalas lesz.
  • 4 könyvből áll majd a széria.
  • Egy gimnáziumban játszódik a történet.
  • A sztori középpontjában egy 11. osztályos tanuló, Farkas Veronika (Roni) áll.
  • A Deák Gimnázium fiktív, a valóságban nem létező helyszín.
  • Laura már korábban ki szerette volna adni a könyvet, de úgy döntött az iskolai témája miatt megvárja vele az ősz beköszöntét.
  • A második kötet körülbelül egy év múlva, ősszel jelenik meg.
  • Mielőtt megjelenik a második könyv, egy egyrészes regénnyel is meglepi az olvasóit.

Alább láthatjátok a regény külsejét és fülszövegét!

Fotó: Facebook I Leiner Laura

Farkas Roni, tizenegyedikes gimnazista egy nap váratlanul névtelen üzenetet kap arról, hogy a fiú, akivel nemrég kezdtek alakulni a dolgai, éppen egy másik lánnyal tölti az estét. Roni azonnal véget vet a kapcsolatnak, azonban a küldő kiléte néhány nap elteltével sem hagyja nyugodni, ezért elhatározza, hogy megkeresi a Budapest szívében található, patinás múlttal rendelkező, hatalmas és nagylétszámú Deák Gimnázium tanulói között a segítőjét. 

Roni kitartása hamarosan meghozza az eredményt, ami meglepetésére sokkal többről szól, mint gondolta volna és nem várt döntés elé állítja a lányt – mert a Deákban mindig történik valami… (via leinerlaura.hu)

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek