Starity

Tomboló tűz pusztított Paris Hilton videoklip forgatásán

2024. augusztus 18. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Ugyan több híresség is részt vett a forgatáson, szerencsére senki nem sérült meg.

hirdetés

Fotó: Instagram I Paris Hilton

Szeptember 6-án, Infinite Icon címmel dobja piacra új nagylemezét Paris Hilton – ezt a korongot szerette volna népszerűsíteni a Bad Bitch Academy elnevezésű dalához készített videoklippel, melynek forgatását augusztus 16-ára tűzték ki. A szőke szépség több ismert személyt is elhívott, hogy szerepeljen a kisfilmben – köztük Heidi Klumot, Lance Basst és Meghan Trainort, arra azonban egyikük sem számított, hogy hatalmas tűz üt ki a Hannah Lux Davis rendezte produkció forgatása alatt.

A szőke szépség lakókocsija gyulladt ki egy váratlan pillanatban és olyan gyorsan elharapództak a lángok, hogy sem a járművet, sem az abban tárolt felszerelést és kosztümöket nem lehetett már megmenteni, de szerencsére a jelenlévők közül senki nem sérült meg.

Sajnos véletlenül tűz ütött ki a lakókocsimban ma, a videoklipen forgatásán. Bármennyire is szívszorító, borzasztó hálás vagyok, amiért mindenki biztonságban van és azért a csodálatos támogatásért is, ami körülvesz

– hálákodott a Hilton szállodalánc örökösnője az Instagramon, és egyúttal megmutatta azt az iszonyú pusztítást, amit a tűz végzett.

A baleset után a nap megmentőjének Heidi bizonyult, aki kisegítette Parist egy mesés ruhakölteménnyel és egy pár cipővel, miután a videokliphez készíttetett darabok a lángok martalékává váltak. Hajnali 1 óráig tartott a forgatás és másnap folytatták a munkálatokat.

Fotók: Instagram (Story) I Paris Hilton (screenshot)

via PageSix

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek