Starity

Ezek elől a kollégái elől happolta el Wicked-beli főszerepét Jonathan Bailey

2024. augusztus 19. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Még idén bemutatásra kerül az Óz, a csodák csodája című filmremek felújított musicalváltozata.

hirdetés

Várhatóan ősszel, az amerikai Hálaadási ünnep időszakában kerül bemutatásra a Wicked, melyben olyan sztárokat láthatunk majd a főbb szerepekben, mint Ariana Grande, Jeff Goldblum, Cynthia Erivo, Ethan Slater és Jonathan Bailey – többek között.

Mint kiderült, Fiyero szerepére igen neves sztárok jelentkeztek, ám okkal a Bridgerton család sztárja kapta meg a lehetőséget arra, hogy ebben a különleges műfajban bizonyítson. Cikkünkben most eláruljuk nektek, kiktől happolta el a szerepet a brit sármőr.

Nick Jonas

Noha Nick elsősorban zenei tehetségével hódította meg a világot, nem titok, hogy színészi ambíciókat is dédelget gyerekkora óta. Saját bevallása szerint nagy reményekkel jelentkezett a szerepre, hiszen korábban már volt alkalma színházi keretek között megcsillogtatni a tehetségét, méghozzá olyan darabokban, mint A nyomorultak vagy A szépség és a szörnyeteg, de nagyjátékfilmben is láthatták a nézők az évek során. 

Joe Jonas

Nem Nick volt az egyetlen a Jonas családban, akit érdekelt Fiyero karakterének megformálása: Joe is jelentkezett abban a reményben, hogy ő lesz a befutó. Elárulta, hogy bár megvan köztük a versenyszellem, Nickkel együtt úgy érezték, mindegy, melyikük kapja meg a szerepet, csak a családban maradjon a dicsőség.

Ryan McCartan

Ryan saját podcastjának egyik adásában erősítette meg a hírt, miszerint jelentkezett és meg is hallgatták a szerepre. Viccesen odaszúrta, hogy bár véleménye szerint keményen próbálkozott, nem kapott lehetőséget, de ettől függetlenül nincs harag részéről a készítők felé, amiért nem mellette tették le a voksukat.

Spencer Sutherland

Az énekes a Zach Sang Show-ban vendégeskedve elevenítette fel, hogy egy rövid ideig azt hitte, őrá esett a készítők választása, mivel az előválogatón jól szerepelt és visszahívták egy második körre. Lelkesedése azonban alábbhagyott, mert nem tudta magát azzal áltatni, hogy a végső döntéshozatalkor az ő neve „kerül elő a kalapból”.

via JustJared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek