Starity

Netflixes film készül Millie Bobby Brown regényéből!

2024. augusztus 19. 20:08   |   Szerző: Four

Millie Bobby Brown alkotásából nemsokára film készül, méghozzá a Netflixen lesz látható a produkció.

hirdetés

Jó hír azoknak, akik szerették Millie Bobby Brown "Tizenkilenc lépcsőfok" című regényét: film készül belőle, amely a Netflixen lesz látható. 

A Variety szerint Brown lesz a producere az alkotásnak, a produkciós irodáján keresztül készül a film, és a Deadline információi alapján még az is lehet, hogy szerepelni fog benne. 

Nem meglepő az sem, hogy a híresség ezt a csatornát választotta: a Stranger Thingsen kívül - ami elhozta számára a világsikert - számos más sajátgyártású netflixes projektben szerepelt már, mint az Enola Holmes-filmek, vagy A hercegnő és a sárkány. 

Brown tavaly megjelent könyvét a nagymamája, Ruth története inspirálta, aki túlélte a II. világháborút. 

A szinopszis szerint a Tizenkilenc lépcsőfok Nellie Morris, egy 18 éves lány sorsát követi, aki a háború alatt nőtt fel. 1942-ben minden nap attól retteg, hogy támad az ellenség, de Nellie mindent elkövet azért, hogy átlagos életet élhessen. A polgármesteri hivatalban dolgozik, az estéit pedig a legjobb barátjával tölti egy helyi bárban. Egy nap találkozik Ray-jel, egy amerikai pilótával, aki a közelben állomásozik - elkezdenek kötődni egymáshoz, de pont, amikor készen állnak, hogy megkezdjék közös életüket, egy légitámadás mindent megváltoztat.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek