Starity

Se veled, se nélküled Sabrina Carpenter és Barry Keoghan kapcsolata?

2024. augusztus 20. 15:03   |   Szerző: SzilviD

Barry Keoghan látszólag cáfolta, hogy szakítottak Sabrina Carpenterrel, de egy forrás szerint nem ilyen egyszerű a helyzet.

hirdetés

Sabrina Carpenter és Barry Keoghan szakításáról már napok óta pletykálnak. A People-nek egy forrás most azt mondta, hogy a kapcsolatuk „hol van, hol nincs”.

Augusztus 16-án, pénteken Keoghan úgy tűnik, hogy reagált a szakítási pletykákra azzal, hogy lájkolta az énekesnő Instagram-posztját, amelyen babakék fehérneműben pózolt. Közben Carpenter egy júniusi, a Rolling Stone-nak adott interjúban utalt arra, hogy meghatározatlan kapcsolatuk van. Amikor megkérdezték tőle, hogy a barátjaként hivatkozik-e a színészre, azt válaszolta:

Hogy kerüljem meg ezt a kérdést?

Majd így folytatta:

A [randizás] egy medence, és emberekkel találkozol, akiket hitelesnek érzel, és minden szempontból annyira briliánsak és csodálatosak. Nyilvánvaló, hogy pontosan arról írok dalokat, ahogyan érzek, szóval azt hiszem, nem lepődhetek meg annyira, hogy az embereket érdekli, hogy kikről és miről szólnak ezek a dalok.

Februárban a pár először jelent meg nyilvánosan egy Grammy Awards afterpartyn. Bár a vörös szőnyegen külön pózoltak, az eseményen belül együtt látták őket összebújva, és a parti házigazdája, a W Magazine később megosztott róluk egy közös fotót. Néhány nappal később megerősítették kapcsolatukat, amikor a Los Angeles-i Hotel Bel-Airből távozásukor látták őket csókolózni.

 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek